Koji je vaš look?

Imamo 3 genijalna make-up prijedloga, znamo da će vam se svidjeti

31. ožujak 2021.
Fotografije: Neja Markičević/CROPIX
Model: Gina Victoria Damjanović
Make-up: Marijana Gluić za Giorgio Armani beauty
Kosa: Katica Topčić @Fabula de Forma
Sponzorirani sadržaj

Make-up koji izgleda kao da nemate ni trunke šminke, look s naglašenim očima ili, pak, onaj omiljeni u beauty svijetu - s crvenim ružem na usnama? Pjevačica Gina Victoria Damjanović bila nam je model za sva tri, na vama je da samo odaberete koji vam je najdraži.


Totally nude look možete postići nanošenjem blistave lagane podloge poput Giorgio Armani Luminous Silk pudera, dok su u sporednim, ali ništa manje važnim ulogama, nude balzam Neo i conture i highlighter Neo. Obrve su pune, naglašene, razbarušene, a na trepavice se nanosi, ako je potrebno, jedan sloj maskare. 


---

---


Look me in the eyes look stavlja naglasak na oči: predlažemo sjenilo Eye Tint br. 41, uz koje tanko nanosimo rumenilo A Blush 50, dok je na usnama Lip Magnet br. 300. Laganu podlogu opet smo postigli s Giorgio Armani Luminous Silk puderom


---

---


Poljubac će biti posebno upamćen ako je na usnama crveni ruž. Gina Victoria u ovom slučaju nosi legendarni Lip Maestro br. 400 u kombinaciji sa sheer fluidom na obrazima te maskarom Eyes to kill. 


---

---