Beauty kolekcija

5 make-up favorita inspiriranih ‘Bridgertonom‘

25. ožujak 2022.

Fotografija: Pat McGrath 

Pat McGrath je krajem prošle godine već oduševila ekskluzivnom kolekcijom u duhu poznate serije, a s drugom sezom pred vratima, vrijeme je i za nove proizvode.

Nova kolekcija Pat McGrath uključuje 5 proizvoda - paletu sjenila i paletu rumenila, body shimmer, ruž za usne i olovku za oči, a sve dolazi u prekrasnim, kraljevski dizajniranim pakiranjima. Pregled luksuzne kolekcije već se može vidjeti na službenim web stranicama brenda, a kao muza i nositeljica kampanje odabrana je Nicola Coughlan, jedna od zvijezda serije "Bridgerton". 

Dok je prvom McGrathinom kolekcijom dominirala ledeno-plava boja, druga je nešto nježnija. Ružičasta ambalaža sa zlatnim obrubima, obilata mašnicama, perlama i detaljima ono su zbog čega se tako lako zaljubiti u ove proizvode, a krunu među njima definitivno nosi paleta MTHRSP: Belle of the Ball. Šest snažno pigmentiranih nijansi od kojih je većina potencirana šljokicama na svojoj su koži isprobale i glumice u seriji. Nicola Coughlan (u seriji Penelope Featherington) i Simone Ashley (Kate Sharma) koristile su paletu tijekom snimanja, tako da je s dolaskom nove sezone možemo vidjeti i "na djelu".

„Saznali smo da će se suradnja dogoditi kada smo tek počeli snimati drugu sezonu i koristili smo MTHRSHP paletu sjenila na Penelope tijekom snimanja" rekla je Coughlan. "Kada su nas kontaktirali i rekli da žele suradnju, nisam morala razmišljati. Šminka je moja strast, a Pat McGrath je jedan od najpoznatijih brendova šminke na svijetu. Pa tko bi to mogao odbiti? Ja ne."

Glumica je i na Instagramu iskazala svoje oduševljenje: "I dalje mi je nevjerojatno da djevojka koja je svojedobno čupala obrve u jednu tanku liniju i nosila puder u pogrešnoj nijansi može postati lice kozmetičke kampanje. Ali znate, krenula sam s dna i evo me ovdje."

image

Boddy shimmer Skintillating Diamond (445 kn)/Paleta rumenila Blushing Delights (510 kn)/Olovka za oči Velvet Kohl (240 kn)/Ruž za usne Saint Allure (240 kn)/Paleta MTHRSHP: Belle of the Ball (555 kn)