My Way

Armani predstavlja novi, ekološki prihvatljiv parfem

21. srpanj 2020.
FOTOGRAFIJE: Promo
Promo

Talijanski beauty div postavlja nove standarde u industriji. Ne samo što je My Way predivan cvjetni parfem, nego je i ekološki neutralan, moguće ga je ponovno puniti i napravljen je u sklopu petogodišnjeg plana, u kojem Armani planira doseći ugljičnu neutralnost za sve svoje proizvode do 2025. godine.

Giorgio Armani s ponosom predstavlja My Way, svijetli miris bijelog cvijeća koji otvara novo poglavlje ženstvenosti, kreiran kako bi pokazao predanost održivosti.

Parfem My Way predstavlja prekretnicu u Armanijevu planu posvećenom smanjenju utjecaja na okoliš i borbi protiv klimatskih promjena.

"Vjerujem da bismo se svi trebali posvetiti rješavanju ekoloških problema, sada više nego ikada. Ne možemo ignorirati činjenicu da budućnost mlađih naraštaja ovisi o našim izborima", rekao je Giorgio Armani.

image
My Way se može ponovno puniti

Od upotrebe recikliranih materijala i onih kojih se mogu reciklirati preko sastojaka iz održivih izvora do inovativnog sustava ponovnog punjenja, koji omogućuju značajno smanjenje otpadnih materijala, My Way najbolje predstavlja ekološke napore ovog brenda.
Zahvaljujući kombinaciji tih napora, kao i očuvanju 650 hektara madagaskarske prašume, parfem My Way ostvario je ugljičnu neutralnost, odnosno ne ostavlja ugljični trag i ne šteti okolišu. Kao rezultat novog petogodišnjeg akcijskog plana, brend Armani beauty također se posvećuje daljnjem smanjenju ugljičnog otiska za dodatnih 25% te postizanju ugljične neutralnosti za sve svoje proizvode do 2025.

image
Parfem My Way ne šteti okolišu

Ovaj miris prenosi snažnu i jedinstvenu poruku: odlučna sam slijediti vlastiti put. Značaj parfema My Way nije sadržan samo u njegovu nazivu: on odražava utjecaj životnih putovanja, bila ona geografska ili emotivna, na kreiranje našeg karaktera koji oblikuju ljudi koje srećemo na tim putovanjima, kao i trenuci koje proživljavamo. Ovaj miris nije samo uspio ovjekovječiti duh znatiželje i povezanosti, nego ga i ogoliti i prikazati njegovu srž: "I am what I live."

My Way utjelovljuje američka glumica Adria Arjona, koja dijeli jedinstveni afinitet prema filozofiji iza ovoga parfema, o čemu najbolje svjedoče njezin karakter i životni stil, odnosno njezina otvorenost prema novim iskustvima i povezanost s drugima. Osim što će postati ambasadorica parfema My Way, također će predstavljati i dekorativnu kozmetiku brenda. Arjonu čekaju i drugi veliki projekti, poput Marvelova filma "Morbius" koji izlazi 2021., ali ga već sad svi s nestrpljenjem iščekuju.

image
Adria Arjona zaštitno je lice i ambasadorica parfema My Way

"Adria Arjona je pustolovka, moderna žena današnjice: inteligentna, znatiželjna, neovisna i bez predrasuda, sposobna cijeniti svako životno iskustvo. Ona je uistinu građanka svijeta koja, zahvaljujući svojim jedinstvenim iskustvima i susretima, s pravom može reći: 'I am what I live'", rekao je Giorgio Armani.

Miris My Way najprije će biti dostupan isključivo na e-commu brenda Armani beauty od 10. kolovoza, diljem svijeta od 23. kolovoza, a prikazivanje reklamne kampanje na globalnoj razini održat će se 6. rujna 2020.