Beauty talk: Karla Zelić

O beauty rutini, proizvodima bez kojih ne može i trikovima koje je lako kopirati

29. travanj 2021.
Fotografije: Ranko Šuvar/Cropix
Lea Ladišić
Lea Ladišić

Kako održava zdrav i blistav izgled i koji proizvodi su neizostavni u njezinoj torbici otkriva nam Karla Zelić s kojom smo proveli ugodno poslijepodne u razgovoru o ljepoti, njezi i beauty filozofiji.

Jedna od naših omiljenih cool djevojaka Karla Zelić aka Superbabe Killah inspirira nas svakodnevno urbanim modnim stilom - u jednom od takvih stylinga koji bismo rado rekreirali susrela se s nama u centru Zagreba kako bismo razgovarali o drugoj temi - ljepoti. Kod Karle volimo potražiti i beauty savjete, predana je njezi lica, tijela i kose, o čemu često govori i dijeli iskustva na svom Instagram profilu.

Upravo se na društvenim mrežama ne ustručava govoriti i o onome što se nalazi iza ekrana mobitela i izvan filtera. Autentičnost i iskrenost karakteriziraju njezin sadržaj, što je jedan od razloga zbog kojih je skupila gotovo 25 tisuća pratitelja na Instagramu. Realno prikazivanje ljepote zato je još jedan od razloga zbog kojih smo se s Karlom našli u Dora Body Studiju i tamo razgovarali o ljepoti, nesavršenostima s kojima se borila, a otkrila nam je i koje proizvode uvijek nosi u svojoj torbici. 

Ako vas zanimaju kojim trikovima duguje besprijekoran beauty look, samo za nas otkrila je dva savjeta koja smatra najvažnijima: jedan za top obrve, a drugi za vizualno povećanje usana. 

@gloria.glam

Savršene obrve? Karla Zelić otkriva nam jedan mali trik 🤩 ##eyebrows ##beautytips ##beautyhacks

♬ Fashion show (short) - TimTaj

I za kraj, jedan gg blic: otkriva nam omiljeni beauty proizvod, ruž i parfem, ali i najdraži film i trenutačno najbolji modni brend!