PURE BEAUTY

Beauty talk s Paulom Puškaš: istinska ljepota nije mjerljiva vanjštinom

03. svibanj 2020.
Fotografije: Paula Puškaš
Lea Ladišić
Lea Ladišić

Što je to prirodna ljepota i kako izgleda #purebeauty otkrivaju nam naše sugovornice u razgovoru o njezi i malim ritualima u kojima uživaju i od kojih ne odustaju niti u vrijeme izolacije. Cura čiji nas stil na Instagramu i na zagrebačkim ulicama oduševljava je manekenka Paula Puškaš - popričale smo o ljepoti.

Domaća trendseterica i manekenka čije lice viđamo u brojnim kampanjama domaćih dizajnera osim što obožava modu, voli i beauty preparate. U našem razgovoru o ljepoti Paula Puškaš otkrila nam je neke favorite iz svoje kozmetičke torbice kojima započinje jutro i završava dan, ali i komentirala što je to prirodna ljepota. Iz izolacije nam se javila uz selfie bez šminke, a što nam je još ova #purebeauty djevojka otkrila, pročitajte u nastavku.

image
Manekenka Paula Puškaš javila nam se iz izolacije

O istinskoj ljepoti i samopouzdanju...

Za mene je istinska ljepota nešto što dolazi iznutra, nije mjerljiva vanjštinom, ono može samo biti dodana vrijednost. Žensko samopouzdanje se za mene očituje u energiji koju odašilješa - kako zračiš tako privlačiš. Samopouzdana žena drži do sebe, prvenstveno je zadovoljna sa sobom i svojim postignućima, s dvije čvrste noge je na zemlji i ponosno korača kroz život.

Beauty savjet?

Prirodno i njegovano lice je najljepše lice!

Beauty rutina...

Svako jutro i večer prije hidratantne kreme koristim The Ordinary serum s hijaluronskom kiselinom, potom tretiram područje oko očiju s The Ordinary Caffeine Solution serumom na bazi kofeina. Nakon pranja, kosu nahranim s maskom ili regeneratorom, zatim vrhove tretiram s uljem ili kremom za kosu.

Razlog za osmijeh u izolaciji...

Moja obitelj, a najviše moj dvogodišnji nećak.