gg izbor

Biramo anti-age njegu sa smanjenim utjecajem na okoliš

22. ožujak 2023.

Fotografija: launchmetrics.com/spotlight

Gloria Glam

Beauty inovacije donose nam preparate koji njeguju kožu, a istovremeno su rađeni u skladu s načelima ekološke održivosti.

Koža je prva granica u odnosu na vanjski svijet, zbog čega je podložna negativnim utjecajima kao što je pojačano UV zračenje, zagađenje i razni alergeni. Zdraviji okoliš znači i zdraviju kožu, pa prilikom izbora novih beauty preparata tražimo one koji su nježni prema okolišu jednako koliko i prema našoj koži. 

Brend Eucerin odgovara takvim izazovima i predstavlja Hyaluron-Filler Refill, ponovno punjenje anti-age njege. Hyaluron-Filler Refill dnevna krema za suhu kožu s SPF 15 i UVA zaštitom te Hyaluron-Filler Refill noćna krema posebno su formulirane za smanjenje prvih znakova starenja kao što su fine linije i bore, a jedinstvena formula njege obogaćena je s tri ključna sastojka: hijaluronskom kiselinom, saponinom i enoksolonom koji istovremeno hidriraju i povećavaju učinkovitost u borbi protiv prvih znakova starenja kože. Novo pakiranje sadrži 90 posto manje plastike u odnosu na standardno i napravljeno je od 91,7 posto recikliranog papira, što ju čini podjednako dobrom za njegu kože i za očuvanje planeta.

image

Eucerin Hyaluron-Filler Refill linija sadrži dnevnu i noćnu anti-age njegu 

Kako bi i korisnike Eucerin njege uključio u krug održivosti i potaknuo na promišljanje o zaštiti okoliša, brend ima aktualnu promociju "Recikliram i dobivam", u suradnji s Farmacia ljekarnama u koje korisnici mogu donijeti praznu Eucerin ambalažu, a u zamjenu za šest praznih Eucerin poklanja odabranu njegu na dar.