NOVE LINIJE

Bogate boje i mirisi u novitetima brenda L‘Erbolario

11. studeni 2022.

Fotografije: Marija Nikšić/ Ormarija 

Gurmansku ili cvjetnu - koju biste liniju odabrali?

U intimnom ambijentu zagrebačkog Pupitres bara predstavljeni su noviteti brenda L‘Erbolario. Bogatih boja i mirisa, L‘Erbolario je i ovaj put oduševio okupljene i pokazao zašto je jedan od lidera u industriji prirodne kozmetike. Predstavljene su dvije linije - gurmanski Melograno i cvjetni Frangipani.

L’Erbolario MELOGRANO

Nar (šipak) nazivaju stablom obilja, a simbolizira ponovno rođenje i plodnost. Unutar njegove tvrde kore nalazi se mnoštvo sjemenki crvene boje iz kojih se dobiva slatko-kiseli sok koji je snažan antioksidans i upravo je u ovoj liniji prepoznat kao kvalitetan sastojak koji blagotvorno utječe na kožu. 

Energičan citrusno, voćni miris, uz naglaske ružičastog papra i slatke i kisele naznake nara i crvenog ribizla u srednjim notama, sa zaokruženošću mošusa kao baze učinit će parfem iz ove linije jednostavno neodoljivim, pomalo misterioznim. Uz to, tonirajući i zaglađujući ekstrakt nara, uz osvježavajući i hidratantni sok nara posebni su sastojci gela za kupanje koji nježno čisti i njeguje kožu. Nastavak njege očaravajućeg mirisa skriva se i u kremi za tijelo i ruke, koja povećava hidrataciju i čvrstoću kože. Nježan sapun iz istoimene linije ostavlja kožu mekom i mirisnom. Linija je zaokružena promo paketima koji će postati savršen poklon za nadolazeće blagdane.

image

L‘Erbolario Melograno 

L’Erbolario FRANGIPANI

Srce ove linije jedinstvenog mirisa, obavijene mekim, toplim, slatkim i umirujućim notama je cvijet plumerije – Frangipani. Za ljubitelje citrusnih nota, parfem iz ove linije, uz buket mandarine i bergamota pojačava slatkasti, cvjetni miris cvijeta Frangipani, a bazne note cedrovine i ambera daju kompoziciju topline. Gel za kupanje, bogat sastojcima prirodnog podrijetla, uključujući ekstrakt i destiliranu vodu Frangipani i organsko suncokretovo ulje, nježno čisti kožu ostavljajući neodoljivi mirisni trag. Bogata ultra-hranjivim organskim uljima, krema za tijelo brzo se upija, hrani kožu i ostavlja neodoljiv mirisni trag. Balzam za ruke ima omekšavajuća i hidratantna svojstva ricinusovog ulja s opojnim Frangipani mirisnim notama. Mirisni sapun obogaćen prirodnim organskim uljima kokosa i suncokreta zahvaljujući svojoj kremastoj teksturi nježno čisti kožu ruku ostavljajući ugodan mirisni trag.

image

L’Erbolario Frangipani

Osim proizvoda za njegu tijela, linija Frangipani sadrži bogat izbor limitiranih setova koji se nude kao elegantni darovi velikog šarma i profinjenih gesti.Proizvodi iz obje linije sadrže do 98% sastojaka prirodnog podrijetla.

Svoju novu mirisnu, čarobnu poslasticu odaberite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama lijekova i medicinskih proizvoda te jedinom L‘Erbolario monobrand dućanu, u Masarykovoj 6 u Zagrebu.