Hair Care Brunch

Dermatologinja otkriva koja su tri najčešća uzroka prhuti te kako joj stati na kraj

10. ožujak 2023.

Fotografija: launchmetrics.com/spotlight

Sponzorirani sadržaj

U omiljenoj riječkoj destinaciji za luksuznu njegu kose predstavljeni su noviteti iz svijeta ljepote - luksuzna linija proizvoda za kosu i vlasište koja rješava problem prhuti.

Ugodno druženje, fini zalogaji i noviteti iz svijeta luksuzne njege kose zvuče kao savršeno popodne, a upravo tako smo proveli dan na Hair Care brunchu kojeg 4LOOK STORE već tradicionalno organizira za svoje klijentice. Netom prije Dana žena, omiljena riječka destinacija za njegu kose i ljepotu postala je mjesto druženja i edukacije te su predstavljeni noviteti brenda Kérastase. 

"Hair Care Brunch je postao naša lijepa tradicija, riječ je o ugodnim dnevnim druženjima koje organiziramo za naše klijente kako bismo im predstavili novitete iz svijeta frizerstva, ljepote i njege kose. Tako smo se i ovoga puta okupili kako bismo predstavili novu Kérastase Symbiose liniju namijenjenu kosi koja je sklona prhuti, sve to uz fina vina i ukusne zalogaje te naravno, edukativan element i naglasak na luksuznu njegu kose", rekla nam je suvlasnica salona Ines Matić Matešković.  

image

Vlasnici salona Ines Matić Matešković i Damir Matešković, edukatorica i specijalistica brenda Kérastase Ana Androšević Borovčak
Fotografije: Bojan Zibar

Nova Kérastase Symbiose linija pomaže kosi koja je sklona prhuti, uz salicilnu kiselinu koja uklanja vidljivu prhut, pirokton olamin regulira disbalans mikrobioma, a bifidus podržava zdrav ekosistem vlasišta. Rezultat je uravnoteženo vlasište zaštićeno od prhuti, a proces se događa uz pružanje učinkovitosti i njege, uz zavodljivi i svjež miris koji se temelji na svježini mandarine i crvene naranče. Luksuzna linija se sastoji od šest proizvoda te je namijenjena svima koji se svakodnevno suočavaju s osjetljivim i prhutavim vlasištem.

image

Nova Kérastase Symbiose linija 
Fotografije: Bojan Zibar

Uz ugodnu atmosferu u 4LOOK-u, svi su mogli zatražiti i savjete eksperta iz prve ruke - dr. med. Tea Brozičević, specijalistica dermatologije i venerologije odgovarala je na sva pitanja vezana za pravilnu njegu kose i tretiranje peruti. Čak dvije milijarde žena diljem svijeta bori se s ovim problemom svakodnevno, što znači da je ovakva linija koja ciljano djeluje na problem potrebna na tržištu.  

image

Fotografije: Bojan Zibar

image

Fotografije: Bojan Zibar

image

Fotografije: Bojan Zibar

"Danas je perut učestali problem i ponekad se teško liječi. Potrebno je na vrijeme uočiti problem i potražiti savjet stručnjaka kako bismo smirili upalu i saznali koje proizvode trebamo uvrstiti u njegu. Tri najčešća uzročnika peruti su mikroorganizmi koji se aktiviraju kada je organizam u disbalansu, zatim genetska predispozicija i naravno stil života - prehrana, hormonalna disfunkcija, zagađenje okoliša... Uz odabir pravih proizvoda poput nove Kérastase linije, prije svega trebamo napraviti jedan mindfulness program čišćenja, opuštanja i promjene prehrane jer su uzroci često i psihosomatski. Naravno, savjet stručnjaka i edukacija su nužni, važno je znati kada se koji preparat nanosi", objasnila nam je dermatologinja. 

image

dr. med. Tea Brozičević
Fotografije: Bojan Zibar

Sve posjetiteljice 4LOOK STORE s druženja su otišle s prigodnim poklonima i novim saznanjima o pravilnoj njezi kose, a do kraja mjeseca, uz kupnju bilo koja dva proizvoda iz Symbiose linije na web shopu 4LOOK STORE na poklon dobivate luksuznu Acca Kappa Protection četku za raščešljavanje osjetljive kose i masažu vlasišta.

image

Fotografije: Bojan Zibar

image


Fotografije: Bojan Zibar

image

Fotografije: Bojan Zibar

image

Fotografije: Bojan Zibar

*Sponzorirani sadržaj nastao je u suradnji Gloria Glam x Kérastase