joie de vivre 

Dnevna doza energije i snage skrivena u novom ružu by Chanel

31. ožujak 2021.
Fotografije: Chanel Press
Lea Ladišić
Lea Ladišić

Intenzivan, sjajan i vibrantan, novi proljetni ruž dolazi u elegantnom oklopu u kojem se kriju primamljive boje za usne.

Potez po usnama ružem sjajne boje u sekundi nam daje snagu, energiju i podiže raspoloženje, a ovo proljeće prolazi nam u znaku sočnih boja obogaćenih slatkim sjajnim premazom. Pronašli smo tako i novog make-up favorita i svakodnevnog saveznika za dozu glama, novi Rouge Coco Bloom priziva dobru energiju i usne stavlja u prvi plan.

Chanelovo beauty pojačanje inovativno je jer fiksira boju na usnama i daje im dugotrajni sjaj koji ostaje postojan do osam sati, sve zahvaljujući kapljicama ulja koje ujedno daju punoću, njeguju i hidratiziraju usne. Novi ruž dolazi u 20 odvažnih nijansi koje su vibrantne, zavodljive ili suptilne - od nude, jarkih pink boja, crvenih i tamnih tonova, idealnih za toplo razdoblje pred nama. Sve su pak vođene poznatom maksimom Coco Chanel - "Ako si tužna, dodaj još ruža na usne i spremna si za akciju!"

Priča s ovim ružom počela je još 2016. godine, kada je istraživački laboratorij Chanela smješten u Japanu za izazov uzeo stvaranje ruža koji je jednako jak na boji, intenzitetu, trajnosti i sjaju. Rezultat je beauty inovacija u dvije faze, prva osigurava boju, a druga daje sjaj koji usne čini punijima, dok formulacijom ruž idealno sjeda na usne. 

image

 
image
Novi ruž dolazi u 20 raskošnih nijansi

Lice energične kampanje je Lily-Rose Depp koja je utjelovila joie de vivre filozofiju i odala počast energiji koju ovaj beauty novitet slavi. Zajedno s ambasadoricama, osam djevojaka nosilo je 8 vodećih nijansi Red Coco Bloom ruža - svaka od njih potpuno je jedinstvena i nosi nijansu koja joj najbolje pristaje.