Beauty minimalizam

Dva proizvoda dovoljna su za idealni make-up look

17. siječanj 2022.

Fotografija: Armani beauty 

U svijetu ljepote kao vodeći trend nameće se jednostavnost pa su nam za idealni make-up look dovoljna samo dva proizvoda.

Savršeni make-up look u onome tko ga nosi budi samopouzdanje, dobre emocije i pozitivnu energiju, naglašava one najbolje karakteristike i ističe prirodnu ljepotu. Umjesto da težimo transformaciji, pomoću dekorativnih proizvoda želimo naglasiti najbolju verziju sebe, unikatnu i autentičnu, bez prikrivanja. Za postizanje tog cilja nije potrebna vojska make-up proizvoda, sasvim suprotno, oslanjamo se na osnove kozmetičke torbice koja se temelji na dobrom prekrivanju i našem omiljenom savezniku - snazi ruža koji će uz nekoliko poteza po usnama na raspoloženje prije svega utjecati pozitivno i osnažujuće. Baš poput nekog omiljenog modnog dodatka. Zvuči jednostavno, zar ne?

U svijetu ljepote jednostavnost minimalizma nameće se kao vodeći trend koji poziva na oslobađanje od prevelike, nepotrebne količine proizvoda, suvišnih slojeva na koži i zagušivanja one najzavodljivije, istinske ljepote. Prakticiramo ga odabirom proizvoda na koje se možemo osloniti u svakom trenutku i koji s našom kožom surađuju, pa umjesto da je sakrivaju, iz nje izvlače ono najbolje. Ovakvom filozofijom ljepote vodi se i brend Giorgio Armani, predvodnik u niši luksuznih beauty inovacija i proizvoda koji su omiljeni kako kod profesionalnih vizažista tako i u svakodnevnoj upotrebi, i to već desetljećima. U Armaniju se vode jednostavnom misijom, a to je ponuditi kvalitetne, profinjene proizvode koji ispunjavaju potrebe svake moderne žene.

Minimalistička beauty rutina kreće od dobre pripreme kako bi podloga savršeno odjenula kožu te pudera čija se tekstura poput nježnog dodira svile besprijekorno stapa s kožom ostavljajući je mekom i blistavom. Kao završni akcent aplicira se dugotrajni ruž za usne bogate pigmentacije i inovativne formule koja na usnama traje cijeli dan. Proizvodi iz linije Luminous Silk trenutno stvaraju svjež i zdrav izgled tena koji definira kultni sjaj brenda Armani. Nedostaci se tako prekrivaju, a koža ostaje ujednačena uz blistav i besprijekoran izgled.

image

GIORGIO ARMANI Luminous Silk Hydrating Primer baza za hidrataciju i pripremu kože; Luminous Silk Foundation tekući puder s učinkom oživljavanja tena i održavanja blistave svježine;  Luminous Silk Multi-Purpose Glow Concealer
višenamjenski korektor fine teksture i visokopigmentirane formule

Novitet u ponudi kuće Giorgio Armani - Lip Power na usnama jamči dugotrajan intenzitet boje. Nakon jednog nanošenja potpuno smo bezbrižni cijeli dan. Karizmatična i senzualna ženstvenost postiže se tako u samo nekoliko koraka, bez pretjerivanja, za završni dojam savršeno poželjnog minimalizma.

image

GIORGIO ARMANI Lip Power dugotrajni ruž inovativne formule koja omogućuje stapanje dvaju nespojivih ulja dolazi u 30 zavodljivih nijansi