Nije mit

Ekstremna njega za meku i sjajnu plavu kosu

09. ožujak 2021.
Fotografije: Promo
Gloria Glam

Uz personaliziran pristup i osoblje koje se stalno usavršava, saloni Ritual vlasnika Marka Zirduma mogu se pohvaliti i radom s vrhunskim Kérastase proizvodima.

U prestižnom salonu Ritual, koji se nalazi na zapadnom dijelu grada Zagreba (City Center One West) održano je predstavljanje luksuzne Blond Absolu Cicaextreme linije iz brenda Kérastase. Na ovo luksuzno iskustvo u intimnom okruženju, pozvane su VIP klijentice salona, kako bi premijerno mogle isprobati ovu novu liniju na Hrvatskom tržištu za njegu blond kose.

Marko Zirdum, osnivač i vlasnik lanca salona Ritual, otkrio nam je tajnu svog poslovnog uspjeha.

image
Fotografije: Promo

"Volim dinamiku našeg posla i kontinuirane novitete kako bismo svojim klijenticama pružili personaliziranu uslugu. Pretpostavljam da me zato ovaj posao nikada nije umorio, naprotiv, svakim novitetom imam sve više ideja koje želim prenijeti našim klijentima kako bi se i oni zaljubili kao i mi. Sada, nakon godina iskustva u frizerskom poslu, zadnjih sedam godina vlasnik sam Ritual salona na ukupno 4 lokacije, u Zagrebu u City Centru One West, Radničkoj cesti - Zagreb Toweru te u Slavonskom Brodu.

Najviše me vesele sretni i zadovoljni klijenti jer su oni ti koji pokazuju u kojem smjeru idemo. Zahvaljujući svome timu, a broji ih se dosta, i edukacijama činimo Ritual salone onim što oni jesu a možemo ih opisati kroz profesionalnost, uslužnost, zajedništvo, kreativnost i poštovanje. 

image
Fotografije: Promo
image
Fotografije: Promo

Uvijek želimo pružiti najvišu razinu usluge ljepote, proizvoda i obrazovanja za kosu jer kosa zaista pokazuje zahvalnost ako o njoj brinemo. Posvećeni smo našim klijentima i želja nam je nadmašiti njihova očekivanja gdje se naša strast za kosom kombinira s personaliziranom uslugom. Želimo da se naši klijenti osjećaju ne samo lijepo, već i posebno. Odgovornost nam je stvoriti nezaboravno iskustvo gradeći dugotrajan odnos povjerenja i odanosti. Stilisti i koloristi kontinuirano usavršavaju svoj rad kroz stalno obrazovanje, nadahnjujući kreativnost i profesionalnost.  S ponosom možemo reći da je naš salon u City Centru One West u onih 1% salona koji rade s vrhunskim brendom, Kérastase."

image
Fotografije: Promo

Marko je još dodao vezano za predstavljanje nove linije u Ritualu. 

"Izlaskom nove linije Blond Absolu Cicaextreme željeli smo obilježiti uspješnu suradnju s brendom Kérastase, a ujedno i nagraditi naše najvjernije blondinice njegom koja je zaista potrebna posvjetljivanoj kosi. Najveći izazov s kojima se susreću je pronaći ekstremnu njegu koja će oporaviti njihovu kosu i pružiti joj mekoću i sjaj, bez osjećaja otežavanja kose, a linija Cicaextreme je uvjerila da to itekako može."

Mi vas pozivamo da i vi otkrijete čari užitka u Kérastase tretmanima i priuštite svojoj kosi najluksuzniju moguću njegu u salonu Ritual (City Centar One West), a proizvode za kućnu njegu možete naći na njihovom webshopu.