GG alati

Freeze! Ovo su ledeni asistenti za ljepotu

23. siječanj 2023.

Fotografija: IMAXtree

Pripremila: Lea Ladišić

Odustanite od kockica leda i nadogradite rutinu gadgetima koji instantno djeluju, osvježavaju i vraćaju koži lica zategnutost i sjaj.

Prednosti krioterapije za liječenje cijelog tijela dobro su poznate, a ledeni tretmani pronašli su sigurno mjesto i na području ljepote. Tuširanje ili samo umivanje lica hladnom vodom u trenutku pruža osjećaj osvježenja i snažan nalet energije. A rezultat je odmah vidljiv i na koži i još je bolji ako se izvodi profesionalnim alatima za njegu. Krioterapija za kožu lica čini čuda - uklanja umor, smanjuje podbuhlost i natečenost, smiruje upale i crvenilo te vizualno sužava pore. Ledeni tretman suzit će žile, što rezultira zategnutim i sjajnim izgledom kože, poboljšava se cirkulacija, koža je prokrvljena i osvježena uz trenutačni efekt liftinga. Lice možete osvježiti masažom kockicama leda ili uranjanjem lica u vodu s ledenim kockama, no nešto jednostavniji način za krioterapiju je korištenje beauty alata koji su nam na raspolaganju. Karlie Kloss i Irina Shayk svoja jutra započinju osvježavajućom masažom ledenim kuglama za razbuđivanje kože - ali i uma. Ne zaboravimo niti da će nježno masiranje ovim hladnim pomagačima biti relaksirajući ritual ljepote s kojim je idealno započeti svaki novi dan. Gadgeti, roleri ili kugle ujedno su puno "uredniji", ali i nježniji način od trljanja lica kockicama leda, pa predlažemo da neki od cool alata dodate u svoj hladnjak.

image

OMOROVICZA Cooling Derma-Globes hladne kugle za zaglađivanje, učvršćivanje i masažu licu / CHARLOTTE TILBURY Cryo-Recovery maska za lice s tehnologijom krioterapije/SKIN GYM Ice Coolie roler za hladnu masažu kože lica i vrata / FRAÎCHEUR PARIS Ice Globes hladne kugle za masažu lica/DR. JART+ Cryo Rubber So Cold Duo maske za lice za njegu, smirivanje i zaglađivanje kože