Za kućni spa

GG daruje: Novi Foreo UFO 2 za idealni kućni spa tretman

29. rujan 2020.
Fotografije: Foreo 

Kako izgleda vaš idealni spa dan? Ako uključuje inovativne beauty gadgete, na dobrom ste putu da postanete vlasnica jednog - darujemo vas s pametnom maskom za lice švedskog brenda FOREO.

Nakon napornog dana nema boljeg načina za opuštanje od spa tretmana u vlastitom domu. Pametni beauty gadgeti dovode spa trenutne na novu razinu, poput novog FOREO UFO 2 uređaja koji koristi svjetlosnu LED terapiju i T-Sonic pulsacije, što u kombinaciji pruža potpunu njegu i relaksaciju.

Švedski skin-tech brend FOREO predstavio je pametne maske za lice koje uz pomoć LED terapije poboljšavaju izgled kože, bore se protiv znakova starenja i ublažavaju promjene i nesavršenosti kože. Tehnologija hiper-infuzije omogućava sastojcima maski da prodru još dublje u kožu, a rezultat je cjeloviti tretman lica, za manje od dvije minute. LED tehnologija je dugo bila dio suvremenih tretmana u kozmetičkim centrima, no sada je dostupna i u svačijem domu. 

image
Fotografije: Promo

"Trenutno se LED svjetla koriste u najrazličitijim područjima, uključujući dermatologiju i ljepotu (budući da su NASA-ini znanstvenici dokazali njihove prednosti), jer pružaju učinkovite i minimalno invazivne tretmane", objašnjava Iva Belić, marketing manager tvrtke FOREO. Unutar vidljivog spektra postoji sedam vrsta LED svjetala: crveno, narančasto, žuto, zeleno, cijan, plavo, ljubičasto i bijelo, a svako ima različite kvalitete koje aktiviraju ključne sastojke unutar određene maske. Osim LED terapije, UFO 2 koristi tehnologiju termoterapije (zagrijavanje), krioterapije (hlađenje) i T-sonic pulsacija koje masiraju i opuštaju lice.

image
Foreo UFO 2 u Magenta boji

Ovaj pametni sastojak u ljepoti koji će pružiti pravo spa iskustvo može postati dio vaše beauty rutine. Skoknite na naš Instagram profil i odgovorite na nagradno pitanje, a dvije najkreativnije dobitnice na adresu će primiti FOREO UFO 2 uređaj. 

Dobitnice: 

Christina Krivačić,  Duga Resa

Danijela Frlan, Rijeka

Pravila nagradnog natječaja