Ljetni bestseler

Beauty duo koji nam pruža potpunu zaštitu od sunca

09. lipanj 2021.
Gloria Glam

Svake sezone na vrijeme želimo pronaći kozmetičke favorite bez kojih ne prolazi svakodnevna rutina ljepote. Zaštita od sunca je osnova i prvi korak prema zdravoj i lijepoj koži kroz cijelu godinu, a osobito ljeti kada lice štitimo s faktorom 50.

Ako i niste koristili zaštitnu kremu za oblačnih dana, s dolaskom ljeta izgovora za preskakanje SPF proizvoda više nema. Sunčeve zrake sve su snažnije, a naša koža bez pravilne zaštite i njege je sve osjetljivija, sklonija iritaciji, opeklinama, crvenilu i hiperpigmentaciji. Naravno, SPF faktor štiti i od melanoma odnosno karcinoma kože pa važnost zaštite od sunca nije na odmet još jednom naglasiti.

S kozmetičkim novitetima, i kreme sa zaštitnim faktorom bogatije su za sofisticiranije i bolje formulacije koje ne ostavljaju onaj neželjeni masni trag bijele boje, a također, više ne dolaze samo u obliku krema. Zaštita od sunca u ljetnim mjesecima nameće se kao beauty prioritet pa rutinu nadograđujemo proizvodima koji u duetu obavljaju posao zaštite. Praktično, netoksično za morski sustav i pogodno i za osjetljivu kožu, Caudalie Vinoperfect Duo sadrži dva proizvoda koja će zadovoljiti naše potrebe zaštite kože lica. 

Prvi korak je Vinoperfect Radiance serum koji pojačava sjaj tena, ispravlja tamne mrlje i sprječava njihovo pojavljivanje. Pogodan je za osjetljivu kožu, formuliran bez ulja, nije fotosenzitivan i osigurava dugotrajnu preplanulost bez mrlja. Nanosi se na očišćenu kožu, ujutro prije dnevne kreme ili kreme za sunčanje i navečer prije noćne kreme. Savršeni partner seruma je krema za sunčanje za lice protiv bora SPF50 koja nudi koži visoku zaštitu protiv tamnih mrlja i preranog starenja, ne sadrži silicij ni alkohol i nekomedogena je. Za stalnu zaštitu kremu je potrebno nanositi svaka dva sata ili neposredno nakon kupanja, uz izbjegavanje konture oka. Kao ljetni bestseler i favorit mnogih istaknuo se set poznatog brenda Caudalie u kojem se nalaze ova dva proizvoda, uz serum dolazi besplatna krema za sunčanje za lice protiv bora sa SPF50, od 25 ml.