Beauty shopping lista

GG izbor kremastih rumenila za prirodni sjaj

23. svibanj 2020.
Fotografija: Imaxtree
Lea Ladišić
Lea Ladišić

Umjesto onih u kamenu, biramo kremasta rumenila: nameću se kao osnova kozmetičke torbice - ujedno njeguju kožu i daju licu sjaj prirodnog izgleda.

S dolaskom toplijih dana radimo izmjene i u našim kozmetičkim torbicama. Okrećemo se laganim formulama i prozračnim proizvodima koji će hidratizirati kožu, a to se odnosi i na make-up proizvode.

Jedan od popularnijih proizvoda koje volimo je, ne samo ljeti već i u hladnim danima, kremasto rumenilo koje je zamijenilo ona u kamenu. Kremasta rumenila najčešće dolaze u sticku, što ih čini pratičnim 'to-go' kozmetičkim proizvodom jednostavnim za nanošenje - prstima ili kistom. Za razliku od onih u kamenu koji će se uvući u sitne bore i pore i ostaviti za sobom pomalo neprirodan look, kremastim rumenilima dajemo prednost jer lijepo sjedaju na kožu, stapaju se s tenom i za konačni rezultat daju svježi i prirodnog izgled glow efekt. Sa stalnim inovacijama u beauty industriji, brojna nova kremasta rumenila brišu granicu preparativne i dekorativne kozmetike pa su bogata hranjivim i hidratantnim sastojcima koji neće isušiti kožu, što je u ljetnim danima još važnije.

Kremasta rumenila pravi su multipraktici pa se koriste i za sjaj na usnama, a za prirodni look, malu količinu nanesite i na nos, za dojam preplanulog izgleda. GG redakcija izdvaja svojih sedam favorita.

image
Fenty Beauty Stix Shimmer rumenilo/ oko 170 kn
image
Revlon kremasto rumenilo/ oko 90 kn
image
Nars The Multiple rumenilo/ oko 270 kn
image
Bobbi Brown Pot Rouge za usne i obraze/ oko 180 kn
image
Chanel Les Beiges Healthy Glow kremasto rumenilo u sticku
image
Kjaer Wis kremasto rumenilo/ oko 340 kn
image
Lancôme Teint Idole rumenilo u sticku/