Crème Iso-Placenta

Obnavljajuća krema za ublažavanje tragova od akni

30. ožujak 2021.
Fotografije: Unsplash
Gloria Glam

Koža obilježena tragovima od akni zahtijeva posebnu njegu koja će licu vratiti zaglađenost, sjaj i zdravi izgled.

Koža može pretrpjeti brojna štetna djelovanja i traume što na njoj ostavlja vidljive tragove, ponekad s udubljenjima ili ispupčenjima. Među tim štetnim utjecajima, akne su kronična upalna bolest koja može izazvati trajne ožiljke, ujedno je to i česti problem s tenom, koji pogađa veliki broj ljudi. 

Ovisno o pretrpljenoj traumi, koži treba dugo vremena dok se potpuno ne obnovi, određeni tipovi kože brzo zarastaju, a drugi sporije. U tom procesu aktivni sastojci u kvalitetnim proizvodima mogu ubrzati zarastanje i vratiti kožu u zdravo, zaglađeno stanje. Biologique Recherche razvio je Crème Iso-Placenta na temelju jedinstvene kombinacije aktivnih sastojaka koji zajedno djeluju na ubrzavanju procesa obnavljanja kože. Ova krema potiče staničnu obnovu čime pomože oporavku epiderme oštećene aknama. Koži osigurava sve hranjive sastojke i čimbenike rasta koji su joj potrebni, oponašajući svojstva ljudske placente. Nastala iz mikrobne biotehnologije, biomimetička placenta Biologique Recherche na taj će način djelovati biomimetikom.

Inače, placenta je jedinstveni organ razmjene, neophodna je za rast fetusa i tijekom trudnoće embriju osigurava sve hranjive sastojke potrebne za razvoj. Biologique Recherche je našao inspiraciju u izvanrednim biološkim svojstvima placente za razvoj jedinstvene kreme koja omogućuje aktiviranje stanične obnove, čime korigira tragove koje su ostavile akne.

image
Biologique Recherche Crème Iso-Placenta krema

Izvorno je ova krema stvorena za sveobuhvatno djelovanje na nesavršenosti kože, a sada pod nazivom Crème Iso-Placenta, ovaj proizvod za njegu sadrži novu kombinaciju aktivnih sastojaka koja pruža još bolje rezultate na stanjima kože s tragovima od akni.

Nanesena na čistu kožu ujutro ili navečer, Crème Iso-Placenta smanjuje tragove akni i crvenilo, zaglađuje teksturu kože, popravlja i revitalizira kožu i ujednačava ten. Koži se vraća gipkost i elastičnost, koncentrirani ekstrakt ulja marakuje potiče zacjeljivanje i djeluje smirujuće, a ekstrakt kvasca, pomaže u detoksikaciji stanica.