Glossy lips

‘Glazed donut‘ usne, po receptu Hailey Bieber

26. kolovoz 2022.

Fotografija: Instagram

TikTokeri već naveliko isprobavaju make-up trik, sve po uzoru na Hailey, a koji je u svom wow efektu - veoma jednostavan.

Hailey Bieber trenutno slovi za beauty ikonu, od skincare preparata i trikova do make-upa, gotovo svaki njezin look pokušava se kopirati, kao i njezina rutina njegovanja kože - u čemu je uvelike pomogla skincare linija Rhodes koju je ovoga ljeta izbacila. Tajna uspjeha Hailey Bieber leži u njezinoj pristupačnosti i stavu prema pratiteljima koji se uspijevaju poistovjetiti s njom. Aktivna je na društvenim mrežama, a upravo tamo se rađaju novi mikro trendovi u svijetu ljepote, svi po uzoru na Hailey. Njezin ten je zdravog sjaja, make-up lookovi najčešće su prirodnog izgleda i naglasak je na pravilnoj njezi. Svi žele njezinu glass skin kožu, njezine glazed donut nokte, a sada po zadnjem - i glazed donut usne.

Riječ je o make-up trendu koji je vrlo jednostavno rekreirati, pomalo je nostalgičan (u duhu nultih, zajedno s velikim povratkom sjajila za usne). Izgled koji se postiže je dojam punijih usana prirodnog izgleda - efekt sjajila daje im dimenziju i puninu koja je prigodna kako za dan, tako i za večer.  

@haileybieber Sunday lip @rhode skin ♬ original sound - wap

Isprobajte trik na ovaj način: Istaknite gornji i donji rub usne s olovkom neutralne nijanse (Hailey je koristila olovku brenda Scott Barnes Atelier koja je trenutno rasprodana), zatim nježno s prstom razmažite dijelove koji su ostali grubo iscrtani nakon čega možete dodatno naglasiti sredinu usana. Završni korak je nanošenje sjajila - u jednom, dva ili više slojeva, ovisi koliki efekt želite postići. Hailey je koristila, također trenutno rasprodani, balm za usne iz ponude svog brenda - Rhode peptide lip treatment, koji osim što pruža sjaj, djeluje kao njegujući balm za usne.