RUŽA SALONI

Tretman po mjeri: Bojenje i hair spa kod kuće na profesionalan način

09. travanj 2020.
Fotografija: Imaxtree
Promo

U vrijeme karantene ne trebamo se odreći omiljenih beauty rituala, oni su nam i dalje dostupni kroz online platforme poput one Ruža salona, koji osim savjetovanja nude i dostavu proizvoda za njegu. 

U vrijeme karantene ne trebamo se odreći savršene boje i omiljenih hair spa rituala, oni su nam i dalje dostupni kroz Ruža Home Hair Lab koncept online konzultacija i dostave profesionano miksanih boja za svakog klijenta i profesionanih hair spa tretmana za kosu, nokte, ruke i stopala.

U izazovnim i teškim vremenima energiju trebamo usmjeriti na pozitivnost i kreativnost. Beauty i frizerski saloni morali su zatvoriti vrata svojih salona, no to ne znaci da nam njihove profesionale usluge nisu više dostupne. Jedan od primjera su Ruža saloni koji u vrijeme izolacije čine svoju ekspertizu dostupnom i nude profesionalne savjete i video konzuktacije #RuzaHaironline te beskontaktnu dostavu Aveda i L’Oreal profesionalnih boja miksanih po mjeri, profesionalnih Hair Spa tretmana i Aveda, Kerastase i Kure Bazaar proizvoda.

Ruža Colour Mix Po Mjeri

Savršena nijansa boje miksa se nakon konzultacija s klijentom koji dobiva i detaljne upute za ispravno nanošenje. Ružini koloristi pripremaju savršenu Colour miks formulaciju, koja sigurno stiže na kućni prag. 

Ruža Hair Spa Po Mjeri

Nakon konzultacija i individualne preporuke profesionalni Hair SPA tretmani i proizvodi jačeg i koncentriranijeg djelovanja, inače dostupni jedino za profesionalnu uporabu u salonu, stižu na kućni prag.

Poznati profesionalni Ruža Signature Hair Spa rituali: Kerastase Fusio Scrub, Keratase Fusio Dose, Kerastase Genesis, Ruža Fibroplastika te Ruža Color Gloss, ili pak Aveda Detox, Aveda Fill Me In, Aveda Nutriplenish te Aveda Kheraorganic, su redizajnirani i dostupni su za provođenje kod kuće.

Ruža Nail Spa Po Mjeri

Pravo je vrijeme posvetiti se njezi kože ruku i stopala te noktiju, pogotovo jer je koža ispucana i isušena, uporabom dezinfekcijskih sredstava. Za to su tu profesionalni Nail & Hand/Feet Spa kitovi za ruke i stopala poput baršuna. 

Kure Bazaar Manicure i Pedicure Spa kitovi idealni su i vrlo praktični za nanošenje jer se intenzivna spa maska koja sadrži esencijalna ulja, organski ječam i avokado nalazi u vrlo praktičnim rukavicama ili "stopalicama" za aplikaciju. Kure Bazaar prirodni lakovi za nokte u više od 85 nijansi sadrže i trenutačno vrlo potrebna njegujuća svojstva za nokte jer su najprirodniji lakovi na tržištu.

Na njihovoj Instagram stranici pronašli smo i #Ruza_Tips_And_Tricks savjete za male beauty rituale iz sigurnosti doma.