Find Your Pleasing

Harry Styles kroz beauty brend pokazao koliko voli bisere

16. studeni 2021.

Fotografije: Profimedia

Nakon nekoliko mjeseci nagađanja, beauty brend omiljenog glazbenika svih generacija konačno je vani.

Prvo je priznao kako je njegova pjesma "Watermelon Sugar" zapravo o ženskom orgazmu, a onda je svoj beauty brend nazvao "Pleasing" - "zadovoljiti, zadovoljavati". Harry Styles stvarno zna put do naših srca pa smo se već zaljubili u sve što je za početak predstavio. 

Čini se da je Harry odlučio u fokus staviti svoju ljubav prema biserima. Tako u ponudi ima Pearlescent Illuminating Serum koji dolazi u obliku bisera. Radi se o hidratantnom serumu s vitaminom B5, antiokdisansima i aminokiselinama, a namijenjen je svim tipovima kože. Za kožu je tu još i Pleasing Pen, koji se sastoji od dva hidratantna i osvježavajuća rolera - jednog za oči, a jednog za usne. Pen je već rasprodan u prednarudžbama, ali bit će ih još, kažu iz Pleasinga. Inače, možete kupiti maksimalno četiri komada svakog proizvoda - "kako bi bilo dovoljno za sve".

U ponudi Harry ima i lakove za nokte. Perfect Pearl je bijeli lak s odsjajem, koji se može nositi sam ili kao base ili top, u kombinaciji s drugim lakovima. Pearly Tops prozirni je lak s mat završetkom, dok u The Perfect Polish setu dobivate četiri različita laka - osim Perfect Pearla i Pearly Topsa, tu su još i Granny's Pink roza i Inky Pearl, mat crni. Ako naručite lakove za nokte, Harry vam šalje i naljepnice, npr. slova kako bi ste mogli personalizirati svoj look. 

Harry je već dugo radio na svom brendu, a u šetnji New Yorkom nedavno se pojavio u Pleasing hoodici, što znači da ćemo i mi možda uskoro moći kupiti nekakav merchandise. Sudeći prema vizualima, Pleasing je brend koji je namijenjen svima, bez obzira na dob, spol ili rod. 

Cijene nisu malene, recimo za ovaj set lakova izdvojit ćete 454 kune, svaki lak zasebno je 140, serum je 245, a rasprodani Pen 210 kuna. Zapišite se za prednarudžbe na službenoj stranici