Beauty news

Idealna zamjena za parfeme: mirisna ulja i mlijeka za njegu tijela

18. lipanj 2020.
Fotografije: Promo
Lea Ladišić
Lea Ladišić

Kako u ljetnim danima zbog jakog parfema ne bismo bili zapamćeni kao ‘preintenzivni‘, idealna zamjena će biti mirisno ulje ili mlijeko za tijelo koji će ujedno nahraniti i njegovati kožu.

Preintenzivni mirisi i parfemi u vrućim danima nas odbijaju, no to ne znači da se moramo odreći mirisnih užitaka. Pronalazimo ih u njegujućim beauty proizvodima poput mlijeka za tijelo, pilinga i ulja koja ujedno pružaju i potrebnu njegu za kožu tijela. 

Kako bi bila potpuna, njega tijela sastoji se od tri koraka - pilinga za postizanje ujednačenog tena jer će njegove čestice odstraniti odumrle stanice, mlijeka za tijelo koje se vrlo brzo upija, dubinski njeguje i vlaži kožu te ju čini mekanom i za završni sjaj, mirisnog ulja.

Ljubiteljice mirisa ruže pronaći će favorite za beauty rutinu u novoj Olival Ružinoj kolekciji koja donosi svjež i vrlo moderan miris ruže s kojim nećete pretjerati u toplim proljetnim i ljetnim danima. U novoj liniji posebno se ističe Ružino zlatno ulje koje kombinira hranjiva prirodna ulja - skvalan iz masline te ulja divlje ruže, badema i makadamije. Lijepo će pristajati osobama svjetlije kože i hladnijeg podtona kože jer zahvaljujući trima različitim vrstama shimmera ovo ulje koži daje sjaj 'rose gold' nijanse. Piling iz Olival kolekcije obogaćen je zrncima koštica marelice i može se koristiti svaki dan, nakon čega je koža spremna za njegu mlijekom za tijelo. 

image
Ružin piling gel (preporučena cijena - 49,90 kn)/
ružino zlatno ulje (preporučena cijena - 119,90 kn)/
ružino mlijeko za tijelo (preporučena cijena - 49,90 kn)