FRAKTAL BEAUTY

Idealni za jutarnju i večernju rutinu: Ovo je moćni duo za dnevnu i noćnu njegu

09. kolovoz 2023.
Sponzorirani članak

Jutarnja i večernja rutina su više nego važne za kožu, posebno za kožu u menopauzi.

Fraktal beauty preporučuje dva inovativna proizvoda koji moćno djeluju na kožu koja je kroz život bila izložena utjecaju sunčevog zračenja, atmosferskom onečišćenju ili duhanskom dimu. Temelj svake njege je intenzivna hidratacija što je također od iznimne važnosti tijekom hormonalnih promjena. Fraktal beauty preporučuje jutarnju i večernju rutinu za kožu u menopauzi, ali i za sve ostale čijoj koži je potrebna ciljana njega.

Beauty sleep ima novo značenje

Jedno od najvećih postignuća Fraktal beauty tima je uljni serum Winnow Skin Detox Oil koji snažno djeluje na obnovu kože nakon izlaganja štetnom UVA/UVB zračenju, ali i na druga štetna djelovanja na kožu poput izloženosti urbanom zagađenju i duhanskom dimu. Winnow djeluje na staničnoj razini potičući mikrocirkulaciju uz pomoć Niacina. Poseban dodatak seruma je mentol koji pomaže ohladiti kožu jer Niacin može izazvati žarenje kože zbog intenziviranja mikrocirkulacije. Kod žena u menopauzi ovo djelovanje Niacina može izazvati dodatnu nelagodu ukoliko im se javljaju valunzi, no djelovanje mentola to sprječava.

Winnow uspijeva za čak 104% oporaviti oštećenja koja je izvazvalo UVA/UVB zračenje. Za čak 61% se koža uspjela oporaviti od urbanog onečišćenja i stanice su bile za 39% manje oštećene djelovanjem ostalih onečišćivača poput duhanskog dima. Odabrani sastojci su pun pogodak i njihova kombinacija je jedinstvena formula za oporavak i detoksifikaciju kože.

Fraktal preporučuje korištenje uljnog seruma prije spavanja jer se koža prirodno obnavlja tijekom spavanja, a Winnow značajno pospješuje taj proces.

Vodeni jastuk za početak dana

Preporuka za jutarnju hidrataciju je Untainted Anti-Pollution Serum koji koži u menopauzi ili perimenopauzi donosi značajno olakšanje kad je riječ o pojavama kao što su suhoća i dehidracija kože. Serum predstavlja inovaciju koja čini kombinaciju prirodnih bio-polimera i stvara tzv. „vodeni jastuk“. Untainted Anti-Pollution Serum stvara nevidljivu zaštitnu barijeru na koži i ujedno intenzivno hidratizira kožu. Nakon nanošenja koža je spremna za sve što dan donosi. Može se nositi i kao primer prije nanošenja make-upa jer koži daje potrebnu hidrataciju i svježinu tijekom cijelog dana.

Ugodnost koju pruža koži je dokazana i neovisnim in vitro i in vivo istraživanjem. Uz Untainted Anti-Pollution Serum 71% manje onečišćivača ulazi u kožu, za 90% je smanjeno prianjanje čestica iz atmosfere. U čak 98% slučajeva su neželjene čestice odstranjene s površine kože.

Fraktal beauty inovativni proizvodi su dostupni putem web shopa – www.fraktalbeauty.com.