Intiman i seksi

Ideju savršenog mirisa Billie Eilish je pretočila u bočicu parfema

21. listopad 2021.
Fotografija: Billie Eilish/Instagram

Atmosferičan, intiman, zavodljiv, ‘mentalno seksi‘, opisuje pjevačica svoj prvi parfem koji na virtualne police stiže brže no što smo se nadali.

Dok se većina celebrityja okrenula lansiranju skincare i make-up linija s vlastitim imenom, Billie Eilish na beauty scenu ulazi s prvim parfemom jednostavnog naziva Eilish.

Nakon Rihanninog Fenty parfema, Billie je sljedeća koja će predstaviti, kako je objavila, svoj omiljeni miris na svijetu za kojim je tragala godinama. "Parfemi su važan dio mog života i postojanja, i za mene je san pretočiti svoje ideje i misli u ovaj miris", kazala je Billie, a parfem se na web stranici očekuje u studenom ove godine. 

Navodno će mirisati baš onako kako bismo očekivali od pjevačice - kombinacija, slatkih, voćnih i drvenih nota s dodatkom mošusa, za mističan, senzualan i pomalo melankoličan miris koji se idealno uklapa u jesensku, cosy atmosferu. Baza parfema je kremasta vanilija, pomiješana s biljkom tonkovac, bogatim kakaom te začinjena sa slatkim voćnim tonovima. Billie se inspirirala ljudskim tijelom prilikom kreiranja savršenog parfema, što otkriva i sama bočica koju je otkrila na Instagram profilu - elegantna silueta zlatno-brončane boje ističe ljepotu vrata i ključne kosti, dijelova tijela koje Billie smatra osobito atraktivnima. Parfem će biti dostupan na web stranici, a već sada se možete pretplatiti na early-access.