Raskošne note

Dobitnici 30 Guerlain parfema

29. studeni 2022.

Fotografije: Guerlain

Gloria Glam

Darujemo 30 parfema koji će obogatite svaku parfemsku kolekciju kroz mirise koji slave svjetska čuda. Pridružite nam se u nagradnom natječaju na Instagramu!

Volimo se izgubiti u svijetu mirisa. Dozivaju lijepa sjećanja, vode nas na druge destinacije i aktiviraju sva osjetila. Parfemska zadovoljstva zato se redovno nalaze na našoj listi želja, a posljednja kolekcija mirisa koje priželjkujemo slavi svjetska čuda. 

image

Linija Aqua Allegoria brenda Guerlain

Linijom mirisa Aqua Allegoria slavni brend Guerlain odaje počast ljepoti prirode i odvodi nas u otkrivanje iznimnih sirovih sastojaka i nota. Nova kampanja za mirise Aqua Allegoria je poziv na djelovanje za promjenu i zaštitu prirode. U tom duhu, mirisi su razvijeni u skladu s održivim praksama. Sastoje se od do 95 posto sastojaka prirodnog porijekla, a dolaze u bočici koja se može ponovno puniti i reciklirati, proizvedenoj u Francuskoj od najmanje 15 posto recikliranog stakla. K tome, formulirani su isključivo s alkoholom iz organskog uzgoja, prvi puta za Guerlain. Guerlain je nedavno predstavio i dvije potpuno nove mirisne senzacije u parfemskoj, intenzivnijoj verziji: Aqua Allegoria Mandarine Basilic Forte, miris koji donosi užitak suncem okupane mandarine te Aqua Allegoria Rosa Rossa, koji u bočici skriva baršunastu i veličanstvenu ružu okupanu zlatnim svjetlom sunca. 

Iz kolekcije su nas osvojile tri mirisne kompozicije iz kolekcije, koje možete osvojiti u našem nagradnom natječaju: Flora Salvaggia, svježi miris koji isprepliće note jasmina i cvijeta naranče, zatim Flora Cherrysia, miris drvenastih nota s neočekivanim dodatkom lubenice i bergamota u gornjim notama te bijelog ruma i ljubičice u bazi. A u našem odabiru je i Coconut Frizz, osvježavajući i suptilni miris kokosa koji je nadograđen notama frezije, sandalovine i slatkog tonkovca.

Upravo ta tri mirisa mogu biti vaša - uključite se u naš nagradni natječaj na Instagram profilu: potrebno je u komentaru ostaviti odgovor na pitanje "Koje svjetsko čudo biste voljeli vidjeti i zašto?", a najkreativnijih 30 nagrađujemo s raskošne tri kompozicije Guerlain mirisa koji slave ljepotu i raznolikost prirode.

Dobitnici nagradnog natječaja: Karla Kuleš, Zagreb/ Anita Murar, Požega/ Marija Ivas, Zagreb/ Merica Bandic, Dubrovnik/ Suzana Kišiček, Koprivnica/ Marko Matić, Zagreb/ Ivana Pavelić, Požega/ Tomislav Zanjko, Zagreb/ Danijela Kučina, Zadar/ Smiljana Petricevic, Prolozac/ Ivona Despotović, Kastav/ Diana Gajić, Osijek/ Majda Milevoj Klapčić, Nedešćina/ Angela Raić, Dubrovnik/ Marina Nimac, Zagreb/ Željana Popović, Dugo Selo/ Ljiljana Josipović, Đurđevac/ Ivana Štenta, Rijeka/ Ana-Petra Kovač, Čakovec/ Vlatka Katulić, Buševec/ Marina Vukorepa, Split/ Mara Maričić, Zadar/ Daniela Raič, Župa Dubrovačka/ Krunoslav Pribanić, Rijeka/ Boja Hajdin, Rijeka/ Ivana Mandić, Split/ Branka Vrkić, Rijeka/ violeta_pkvc/ spekulabellas/ irenavicevic

 

Pravila nagradnog natječaja