EDITORIAL

Iris Cekuš otkriva nam svoje ljetne beauty favorite za idealan brončani ten

09. srpanj 2024.

Fotografije Rajna Raguž
Styling Ivana Vukušić
Make-up Sonja Pašalić 
Stilistica kose Iva Kada @Salon Glamour 

Naušnice Monies, Garderoba Concept Store 

Gloria Glam

Stižu tropske vrućine no dočekujemo ih spremni i dobro opremljeni.

Zagrebački model Iris Cekuš pomogla nam je da spoznamo svu moć nove linije za sunce te blagodati koju koži daju Tropic Sun tekući pekmez, maglica, sorbet i maslac - savršene ljetne poslastice.

image

Kupaći kostim H&M, suknja BY MALENE BIRGER i naušnice MONIES, sve GARDEROBA CONCEPT STORE

image

Kupaći kostim H&M, cipele CHANEL

BIOBAZA TROPIC SUN TEKUĆI PEKMEZ

Koktel 6 dragocjenih tropskih ulja i beta-karotena čini Biobaza Tropic Sun tekući pekmez jedinstvenim proizvodom za ubrzano tamnjenje. Neodoljivog mirisa ovaj pekmez hidratantnom formulom obogaćenom skvalanom, aloe verom i vitaminom E njeguje kožu tijekom sunčanja, osigurava hidrataciju i štiti kožu od isušivanja i starenja. Brzo se upija i ne ostavlja mastan trag, a kožu čini svileno mekom, glatkom i lijepom. Ovaj pekmez može se nanijeti i na vrhove kose kako bi se zaštitila od isušivanja i negativnih vanjskih čimbenika – sunca, soli i klora. S Biobaza Tropic Sun tekućim pekmezom uživat ćete u svakom danu ljeta! (MPC 13,25 EUR)

image

Svileni kardigan STAR SILK, kupaći kostim MORE BEACHWEAR, naušnice CHERRY DEAR

BIOBAZA TROPIC SUN MAGLICA ZA UBRZANO TAMNJENJE I HIDRATACIJU KOŽE

Stvorena za uživanje u toplim, ljetnim danima na suncu! Biobaza Tropic Sun maglica lagane je i nemasne teksture, a biranim sastojcima moćno osvježava, intenzivno i dugotrajno hidratizira te potiče prirodno postizanje brončanog tena. Biobaza Tropic Sun maglica ostavlja dugotrajan svileni ten neodoljivog mirisa. Trenutno zaglađuje kožu i daje joj neodoljiv sjaj. Maglica za ubrzano tamnjenje idealna je za hidratizaciju lica, tijela i kose. Ne sadrži zaštitni faktor i namijenjena je za korištenje na koži koja je poprimila prvu preplanulost ili lako tamni. (MPC 6,65 EUR)

image

SVILENI KOMPLET STAR SILK, NAUŠNICE CHERRY DEAR

BIOBAZA TROPIC SUN SORBET ZA UBRZANO TAMNJENJE I BRONČANI TEN

Svojom laganom, prozračnom teksturom osvježava kožu, a ujedno potiče njeno brzo tamnjenje i brzo postizanje prirodne brončanosti. Koktel sastojaka tropskog podneblja, dragocjenog ulja marule, beta karotena i vitamina E ujedno izvrsno hidratizira, štiti od isušivanja te starenja kože. BIOBAZA Tropic Sun sorbet se lagano nanosi i brzo se upija u kožu, ne ostavlja mastan trag, a stvara ugodan, svilenkasti film zbog kojeg je koža dugotrajno meka, blistava i neodoljivo mirisna. Ne sadrži zaštitni faktor pa je idealan za kožu koja je poprimila prvu preplanulost te lako tamni. (MPC 9,30 EUR)

image

Svileni komplet STAR SILK, naušnice CHERRY DEAR

BIOBAZA TROPIC SUN NATURAL LIP BUTTER Idealan je za prirodnu njegu, bogatu hidrataciju i zaštitu osjetljive kože usana od negativnih vanjskih čimbenika. Ovaj balzam bogate je, lako mazive teksture na bazi odabranih prirodnih ulja, voskova i maslaca s dodatkom čileanske maline i inovativnog sastojka koji prirodno štite od isušivanja te štetnih sunčevih zraka. BIOBAZA TROPIC SUN maslac za usne nježne je i ugodne voćne arome. (MPC 4,90 EUR)

image

Naušnice CHERRY DEAR


Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji Gloria x Biobaza