Bubble braid

Je li ovo najjednostavniji trik za cool frizuru?

19. travanj 2021.
Fotografija: Instagram

Inače smo skeptični prema beauty trendovima s društvenih mreža, ali ovaj se isplati isprobati.

Beauty trendovi s Tik Toka češće pripadaju u kategoriju - ne isprobavajte kod kuće, no u nekim slučajevima trendovi koji se počnu širiti društvenim mrežama ispadnu sasvim praktični i korisni. Bubble braid na primjer - ova frizura nije ništa novo niti revolucionarno, poznata nam je godinama, no nikada se ne bismo sjetili isprobati je samostalno. Za klasičnu pletenicu nemamo uvijek vremena, strpljenja niti vještine, klasični rep ponekad je dosadan, a bubble braid najjednostavnije je rješenje za takve situacije. Sve što je potrebno je nekoliko minuta vremena i sitne gumice za kosu - rezultat je jako efektan. Kao što i naziv govori, konačni rezultat izgleda poput "mjehurića kose", a postiže se prelamanjem zavezanog repa s gumicama, dok se kosa lagano izvuče kako bi se naglasio oblik mjehurića.

Bubble braid u posljednje je vrijeme dosta aktualan na našem feedu, no pojavljuje se i izvan društvenih mreža - ovakvu frizuru u spotu za pjesmu "Say So" nosila je Doja Cat, Priyanka Chopra pak na crvenom tepihu Bafta dodjele nagrada. Dakle, lako može funkcionirati i kao dio večernjeg beauty looka.

Brza i efektna, ovakvu frizuru možete složiti uz niski ili visoki rep, upotpuniti je s tankim, neprimjetnim gumicama,  scrunchies gumicama ili mašnicama. Rep u korijenu ukrasite trakom ili maramom, ukosnicama za kosu...Cool promjena za osvježenje dnevnog looka!