Obrve u fokusu

Jedan neizostavan proizvod za savršene obrve

29. studeni 2021.

Fotografija: IMAXtree

Sponzorirani članak/ Lea Ladišić

Iscrtavanje obrva olovkom ne mora biti mučan proces - jednostavno i ekspresno ih oblikujemo uz pravi beauty proizvod koji se uvijek nalazi u kozmetičkoj torbici.

Od ekstremno tankih pa do potpuno čupavih, s oblikom obrva smo skloni eksperimentirati - možda i više nego što bismo trebali, no na kraju, uvijek se vratimo onom prirodnom koji nam najbolje pristaje.

U naglašavanju prirodnog i postizanju savršenog izgleda pomažu nam razni kozmetički proizvodi kojih na tržištu zaista ima na pretek - neke od njih ste možda isprobali i razočarali se, neki se čine prekompliciranima za svakodnevno korištenje, dok je s nekima teško postići željeni rezultat - obrve izgledaju neprirodno i pomalo umjetno, a linije olovke ostaju preočite. Ipak, želje nam nisu prezahtjevne - želimo popunjene i definirane obrve prirodnog izgleda, što često nije lako postići bez stručnjaka. Ili - ako nemate pravi proizvod pri ruci.

Prije samog odabira savršene olovke, valja na umu imati nekoliko činjenica - obrve su kod većine osoba asimetrične i vaše nisu jedine koje izgledaju "nejednako". Svaki luk je unikatan pa se ne treba previše zamarati kopiranjem onih savršenih koje vidimo na Instagramu. I na koncu, vježba vodi do savršenstva, tako da ne odustajte od nove olovke ako prvi rezultat ne ispuni sva očekivanja.

image

Fotografija: IMAXtree

Kako ne bi došlo do razočarenja zbog neprirodnog izgleda obrva nakon korištenja proizvoda za oblikovanje, dobro istražite ponudu. Najpraktičnije olovke dolaze s dvostranim aplikatorom koji uvelike olakšava nanošenje i garantira preciznost i prirodni izgled. Proizvod u koji se nismo razočarali je nova Maybelline New York Express Brow Satin Duo 2u1 olovka - s jedne strane ima olovku s preciznim vrhom, a na drugoj strani je spužvica s puderom.

image

U dva koraka do prirodnih i popunjenih obrva

Olovkom iscrtavamo željeni oblik obrva, odnosno naglašavamo dijelove obrva koji su tanji ili nepotpuni, a zatim praznine popunjavamo puderom koji se nalazi na strani s praktičnom spužvicom. Zbog blendanja spužvicom postiže se puno prirodniji izgled, a obrve su popunjene i naglašene, što želimo i postići. Obratite pažnju i na dugotrajnost proizvoda, koji s obrva neće nestati kroz nekoliko sati već ostaje postojan kroz cijeli dan. Ekspresno nanošenje, pouzdanost i jednostavnost prilikom nanošenja - tri su uvjeta koja nam ovaj beauty novitet ispunjava pa iz tog razloga pronalazi stalno mjesto u našoj kozmetičkoj torbici. 

image

Maybelline Express Brow Satin Duo 2u1 olovka dolazi u tri nijanse