Beyond 2021

Jedinstveni jesenski trendovi koje ćemo dugo nositi na kosi

25. studeni 2021.

Fotografije: Zvonimir Ferina

Sponzorirani sadržaj

Kosa nije izuzeta od najvećih trendova u beautyju, a ove su nas stvari zaintrigirale za nadolazeće sezone.

Trendovi se, čini se, mijenjaju brže nego ikad. Moda se vraća, svaki tjedan imamo novi look kojim su svi opsjednuti (u pozitivnom smislu!), a zatim idemo na novi, noviji, najnoviji... No, u svemu tome, pronalazi se ipak nešto što se uvijek istakne iz mase, bez obzira na to o kojem se periodu radilo - a zove se autentičnost. U ovom eklektičnom svijetu i vremenu, jedino čime se zaista možemo istaknuti je individualizam, izražavanjem svoje osobnosti i kršenjem svih pravila. Naučili smo da nema smisla praviti se da si netko ili nešto tko nisi pa zašto onda odgađati život?

Ni kosa nije izuzetak. Trendovi se, dakako, mijenjaju i u svijetu njege i stiliziranja kose, ali sve se više naglasak stavlja baš na individualnost, pomicanje granica i odvažnost. 

image

Lookovi koje ćemo dugo nositi

image

Uvijek posebni i različiti

Vodeći se upravo tim konceptom, holistički veganski brend Authentic Beauty Concept donosi svoje viđenje trendova u kolekciji "The Different is...", koja slavi posebnost svake žene. Četiri nosive salonske frizure osmislila je edukatorica brenda Authentic Beauty Concept, Lidija Štokić, čije frizure odražavaju četiri godišnja doba u četiri različite i sasvim posebne žene i njihovoj kosi.

image

Styling za budućnost

image

Kombinacija retro i suvremenog looka

image

Tekstura u prvom planu

image

Volumen koji očarava

--- 

Naizgled jednostavnu kolekciju oplemenjuje paleta sofisticiranih zemljanih tonova i jednostavnih formi. Authentic Beauty Concept nam je već odavno nametnuo neka nova pravila koja pomiču konvencionalne granice u poimanju istinske ljepote pojedinca i pokrenuo pokret pod nazivom #authenticbeautymovement koji je jasno odjeknuo na društvenim mrežama i pobudio interes mnogi članica ženske populacije.

Brend jedinstven po svojoj filozofiji kojom zagovara autentičnu ljepotu i bolje sutra, istaknuo se i svojim besprijekornim i minimalističkim dizajnom naglašavajući upravo ono što je bitno - unutarnju ljepotu svakog pojedinca i kvalitetu sastojaka unutar proizvoda. 

image

Četiri looka sa Schwarzkopf Professional potpisom

Inspiraciju u društvenim trendovima za lookove koje ćemo nositi i obožavati ne samo ove, nego i u sezonama koje slijede, pronašao je i Schwarzkopf Professional Hrvatska tim profesionalnih edukatora. U kolekciji Beyond 2021. predstavili su pristupačne salonske stylinge kao što je Novel Comfort koji u fokus stavlja teksture, mekoću i udobnost, a kojim dominira paleta zemljanih boja u kombinaciji s jednostavnim fluidnim frizurama i višeslojnim teksturama.

Osvježeni Quintessential styling, inspiriran 60-im godina prošlog stoljeća, savršeno predstavlja spajanje nježne nostalgičnosti i novih modernih sivo-pepeljastih i pastelnih nijansi kroz precizne tehnike na klasičnim frizurama. E-phoria odražava pogled na budućnost i sve novitete koje nam ona donosi, poput gotovo već zaboravljenog ljudskog kontakta. Slaveći futurizam i ponovno obnavljanje ljudskih odnosa otkrivamo stylinge nekonvencionalnih kombinacija boja i oblika za one koji su spremni na značajnije promjene. 

image

Inspirirano 60-ima godinama

image

Raskošni styling

image

Izražene, hrabre boje

image

Njegovana kosa blista u jednostavnom stylingu

Upravo za njih kao stvorena je kolekcija nastala u suradnji Schwarzkopf Professionala i Pantone Color Institute. Pantone, globalni lifestyle brend, osmislio je jedinstvene nijanse koje oslikavaju trenutak i potvrđuju trendove, a Schwarzkopf Professional globalni ambasadori kreirali su jedinstvene kombinacije koristeći Igora Royal boje za kosu - najpoznatije po inovativnim formulama i beskrajnim mogućnostima kombiniranja. 

Svaki look inspiriran je baš vama i služi tome da slavite svoju različitost te pronađete ono što će najbolje odgovarati vašem stilu i osobnosti.