Petra Sever predstavlja

Jedinstveni koncept u Hrvatskoj: personalizirani beauty shopping i savjetovanje

03. studeni 2020.
Fotografije: Promo 
Gloria Glam

Koliko puta nismo bile sigurne koju nijansu pudera odabrati, koja je funkcija pudera u kamenu, kako najbolje nanijeti highlighter ili, pak, koji bi nam ruž najbolje pristajao? Naša renomirana vizažistica sada nudi jedinstvenu beauty uslugu na domaćem tržištu s kojom će vam odgovoriti na sva ta pitanja.

Vizažistica Petra Sever predstavila je novu beauty uslugu inspirirana brojnim upitima o idealnom make-upu i odlučila kroz jedinstveni koncept približiti beauty znanje ženama i učiniti ga dostupnijim. Nakon 10 godina rada na domaćoj modnoj i beauty sceni, odlučila je demistificirati profesionalno šminkanje i tržištu ponuditi nešto novo kroz usluge - savjetovanja, edukacije i shoppinga. 

image
Petra Sever

Svaki od tri paketa beauty usluga nudi personalizirani i segmentirani pristup osobnom make-upu, a paketi se mogu kombinirati te prilagoditi potrebama i željama klijentice. Online savjetovanje namijenjeno je svima koji imaju nedoumice i pitanja oko određenih beauty proizvoda, tehnika šminkanja ili, jednostavno, žele preporuku profesionalnog vizažista. Osim savjetovanja, u ponudi je usluga edukacije i kreiranja osobnog looka posebno prilagođenog stilu, karakteru i potrebama klijentice te fizionomiji lica, a Petra će otkriti i kako da svoje make-up lookove rekreiraju svaki dan.

image
Petra Sever

Na koncu, tu je i usluga beauty shoppinga. U iskustvo osobnog shoppinga uključeni su savjetovanje te pronalazak proizvoda koji odgovara željama i potrebama klijentice. U ovoj priči naglasak je na samom iskustvu i usluzi koja se prilagođava svakome, što dokazuje i činjenica da u suradnji s jednom od prvih i najstarijih hrvatskih parfumerija - parfumerijom Martimex, svaka klijentica ostvaruje određeni postotak popusta na jednokratnu kupnju tijekom prethodno najavljenog dolaska s Petrom. Martimexova ponuda beauty proizvoda pogoduje izuzetno širokoj paleti potreba i ukusa, a lokacija poslovnice u centru grada Zagreba i njezin interijer uvelike doprinose ideji osobnog shoppinga baziranog na povjerenju, privatnosti, posvećenosti i personaliziranom pristupu.

image
Petra Sever

"Nakon dugogodišnjeg rada u branši uz koji se veže užurbani tempo života, poželjela sam se okrenuti uslugama koje nude ponešto osobnije iskustvo, približiti beauty znanje ženama i učiniti ga dostupnijim nego što je danas. Također, svojom uslugom želim ohrabriti ljude da koriste usluge stručnjaka u segmentima u kojima to dosad nije bilo uobičajeno, te dugoročno proširiti spektar vizažističkog djelovanja na hrvatskom tržištu", izjavila je Petra Sever povodom lansiranja nove beauty usluge. Svoje dugogodišnje klijentice Petra nagrađuje određenim pogodnostima na predstavljene pakete, a više detalja o samim uslugama možete pronaći na web stranici.