gg trend

Jeste li primijetili da se na noktima nosi životinjski uzorak?

06. veljača 2021.
Fotografija: Instagram/@nailgarden_hr

Ovaj uzorak iznenađujuće dobro se uklapa u svaku modnu i beauty priču - uz još životinjskog printa, uz minimalizam ili uz urbani cyber look.

Neki novi uzorci inspirirani divljinom trenutno vladaju modnom scenom, pa nije neobično da svoj trag ostavljaju i u beauty trendovima. Točnije, vladaju na noktima jer su najpopularnije manikure one životinjskog uzorka.

Ako odjeću animal printa nikako ne želite uključiti u svoj ormar, odlučite se za takvu manikuru, neće izgledati neumjesno, a ujedno je jako efektna. Od svih uzoraka - klasičnih leopard točkica i tigrovih prugica, moramo izdvojiti zebrine pruge kao omiljeni motiv na noktima - kombinacija u crno-bijeloj boji izgleda jako chic u svakom modnom stilu. Osim monokromatske opcije koja je najčešći izbor, poigrajte se s bojom prugica koje mogu biti na primjer - zelene.

Uz zebrasti look na noktima 'it' djevojke obožavaju nositi kravlji uzorak, koji također nakon jakni, gležnjača i torbi dolazi i na noktima. Nosite ga u prirodnim bojama, u kombinaciji pastelnih tonova koji pristaju proljetnoj sezoni...Cijeli nokat obojan uzorkom ili french manikura s motivom životinje, mogućnosti ne manjka. Za lakšu odluku, ostavljamo one s Instagrama za dodatnu inspiraciju.