YSL Beauté

Jeste li za mat na usnama? Novi, ultralagani ruž za novo desetljeće

19. lipanj 2020.
FOTOGRAFIJE: David Sims
Promo

Dizajnerski potpis, 14 novih nijansi i sjajan, lagani mat ruž novost je koja nam dolazi iz YSL Beautéa. Tatouage Couture Velvet Cream tekući je mat ruž bogat pigmentom koji na usnama ostavlja kremasto mekan osjećaj.

Postojani mat ruž koji je lagan i nježan prema našim usnama, a još k tome dolazi u 14 fantastičnih nijansi? To, i još puno više, je YSL Tatouage Couture Velvet Cream. Radi se o prvom laganom i baršunasto, tekućem mat ružu koji je bogat pigmentom, a kombinira tehnologiju postojane boje s ugodnim osjećajem na usnama te dizajnerskim potpisom. 

Novi YSL ruž kreiran je pomoću elastomera Velvet Touch za osjećaj mekoće i ugode te baršunasti, mat završeni izgled. Kremasta baza od emolijensa pruža kremastu teksturu, a tehnologija postojane boje, kojoj Tatouage Couture duguje svoju popularnost, čuva boju tijekom čak pet sati. Oni koji su već fanovi ovog klasika na to su već naviknuli. 

image
Tatouage Velvet Cream dolazi u 14 novih nijansi

Pomoću novog aplikatora u obliku mekanog jastučića, koji je širi od aplikatora kultnog ruža Tatouage Couture u obliku markera, visoku razinu prekrivanja možete primijeniti na veću površinu. Elegantan, dizajnerski baršunasto crni mat čep pruža liniji ruževa Tatouage Couture Velvet Cream prepoznatljiv izgled.

Tom Pecheux, glavni direktor YSL Beautéa i slavni vizažist, osmislio je 14 novih nijansi Tatouage Couture Velvet Cream.

image
Edie Campbell nosi YSL Tatouage Velvet Cream u nijansi br. 201 Rouge Tatouage

"Kad stvaram boje, puno mi stvari prolazi kroz glavu, ali možda najvažnije su emocije. Volim razmišljati o raspoloženju, npr. o nekome tko je zaljubljen ili tužan, tko je pomalo uzrujan, nekome tko se ljubi ili samo provodi vrijeme kod kuće. To je dobar način stvaranja boja jer tako i živimo - promatramo, nosimo se s vlastitim osjećajima", rekao je Tom Pecheux. Dao je i nekoliko savjeta za nanošenje kremastog ruža koji ima poseban aplikator. 

"Ako želite da vam ruž ostane mat, nemojte stavljati nikakvo ulje ni balzam na usne prije. Najbolje bi bilo staviti masku za usne večer prije. Ne trebate uokviriti usne olovkom jer ovaj ruž daje mekan rub. Dobra stvar je da će ruž držati usne hidratiziranima. Najbolji savjet za nanošenje Velvet Creama je - praksa! Uzmite si vremena da svladate aplikator", rekao je Pecheux. 

image
Zoë Kravitz nosi Tatouage Couture Velvet Cream u nijansi br. 206 Club Bordeaux

Za YSL Rouge Pur Couture The Slim donosi i nove sezonske verzije ruža. Inovativni mat ruž s prirodnim izgledom kože koji pruža potpuno prekrivanje sada ima novih šest nijansi. Zahvaljujući iznimno tankom kockastom aplikatoru za savršenu preciznost prilikom nanošenja, ovaj je ruž istovremeno klasičan i moderan.