Beauty inspo

Klasična manikura s pomakom najveći je hit ljeta

20. srpanj 2021.
Fotografija: Instagram/@gelsbybry

Potražili smo inspiraciju za novu manikuru - ova koja predlažemo kombinira razigranost i klasiku, u najboljem izdanju.

Ova godina donijela je zaokret kada su u pitanju trendovi koji obilježavaju manikure. Ako inspiraciju tražite na društvenim mrežama, zasigurno ste primijetili raskošne boje, ali i mnoštvo uzoraka poput kariranog, prugica - ravnih ili zaobljenih, ali i motiva kao što su cvjetići ili emotikoni. Dakle, osim u ormare, dobro raspoloženje i odvažne boje i uzorci vraćaju se i na nokte. Odabir nove manikure samim tim je otežan - izbora ima na pretek, pa nerijetko nekoliko različitih motiva kombiniramo u jednoj manikuri. Ipak, ako tražite odmak od ovakvih pomaknutih, predlažemo manikuru koja je u 2021. godini pri samom vrhu najpopularnijih - riječ je o klasičnoj francuskoj manikuri, ali onom u bojama.

Na svakom feedu nail art salona koje pratimo nalazi se barem jedna francuska manikura u boji, jednoj ili u više njih. Od gradacijskih u pastelnim nijansama, pa sve do color block varijanti u upečatljivim, ljetnim tonovima, French u boji i dalje je profinjen i elegantan izbor manikure koji se odmiče od klasičnog izgleda. 

Inspiraciju smo potražili na Instagramu - čini se da u ljetnim danima prevladavaju sve nijanse plave boje, a nakon nje one ružičaste, kao i zeleni tonovi. Sjajno je što ovakav izgled možete lako postići i samostalno, no za dugotrajniji i jednostavniji način održavanja, trajni lak je najbolji izbor, osobito za one krhkih noktiju.