Stiže u Hrvatsku

Koji proizvod brenda Kylie Cosmetics želite?

14. listopad 2021.
Fotografije: Press
Gloria Glam

Kylie Cosmetics by Kylie Jenner linija proizvoda od 18. listopada će biti dostupna na Douglas web shopu.

Nakon Kylie Skin brenda, na douglas.hr, a uskoro i u odabrane parfumerije, stiže i linija Kylie Cosmetics. Brend je osnovala Kylie Jenner prije šest godina i u jako kratkom vremenu stvorila jednu od popularnijih make-up linija. Njezin kultni debi proizvod Kylie Lip Kit potpuno je rasprodan za manje od minute, a njezina stranica kyliecosmetics.com je trenutačno jedna od najuspješnijih online trgovina. 

Na douglas.hr u ponedjeljak, 18. listopada, stižu prave beauty poslastice iz Kylie Cosmetics linije - opsežna paleta proizvoda za usne, oči i lice te ključni proizvodi koje Kylie koristi kao što su komplet za mat usne, highlighter za lice i rumenilo. Svi proizvodi su veganski, nisu testirani na životinjama te su bez glutena, sulfata i parabena. 

"Veseli me što nakon uspješnog lansiranja Kylie Skin linije, sada imamo priliku lansirati liniju proizvoda Kylie Cosmetics. Posebno me raduje kombinacija visoke prisutnosti Kylie Jenner na društvenim medijima i Douglasa kao vodeće digitalne platforme za ljepotu koja je zanimljiva mladim ljudima koji prate beauty trendove. Vjerujemo kako će hrvatsko tržište i sve generacije prepoznati novitete i kvalitetu kozmetičke linije Kylie Cosmetics", povodom lansiranja Kylie Cosmetics linije izjavila je izvršna direktorica Douglas parfumerija, Adrijana Bokan.

Kylie Cosmetics by Kylie Jenner linija proizvoda biti će ekskluzivno dostupna za prodaju na douglas.hr, a uskoro i u odabranim Douglas parfumerijama (CCO Split, Supernova Zadar, Mall of Split, Split- Kralja Tomislava 7, Konzum Radnička, WTC Rijeka, Cvjetni, CCO West i Arena Centar).