Inspirirano 90-ima

Kopirat ćemo soft glam look s revije Victorije Beckham

23. rujan 2021.
Fotografije: IMAXtree

Svidjela nam se kolekcija Victorije Beckham za proljeće/ljeto 2022., kako odjevni komadi, tako i beauty lookovi.

Inspiracija za odjeću u novoj kolekciji Victorije Beckham, "Movements", bio je njezin suprug David Beckham, dok se vizažistica Lauren Parsonss inspirirala devedesetima i jednim novim beauty proizvodom iz make-up linije dizajnerice. Posh Gloss, sjenilo visokog sjaja, u glavnoj je ulozi i određuje cijelu atmosferu. Vizažistica ga je koristila ne samo na usnama, nego i na kapcima, uz dodatke boje poput koraljno narančaste. 

"Proljeće i ljeto 2022. u beautyju će biti obilježeno modernošću, svježinom i ljepotom bez puno truda. Kolekcija Posh Gloss sjenila prepuna je teksture i intenzivnih boja", rekla je Parsonss. 

image
Prirodni sjaj i jednostavnost

Za soft glam look koristila je, osim Posh Glossa, Cell Rejuvenating Power Serum i Cell Rejuvenating Priming Moisturizer, kako bi stvorila nježni sjaj lica, dok je T-zona ostala matirana. Kosa je bila iznimno prirodna, ali uz stilizirane dodatke, poput omotavanja oko ogrlica ili skrivanja unutar sakoa. 

image
Za beauty je najzaslužnije sjajilo Posh Gloss

"Željeli smo sačuvati ljepotu i individualnost svake djevojke, ali istovremeno dodati malo ispolirani look i suvremenost", rekla je frizerka Cyndia Harvey koja je vodila snimanje. Na showcaseu kolekcije Victorije Beckham za proljeće/ljeto 2022. prikazani su sjajni casual chic komadi koji, kao i uvijek, koketiraju s muškim kolekcijama kao što su duge, široke hlače i oversized košulje s klasičnim detaljima poput kožnog remena. 

image
Maskuline siluete i prirodni look

"Maskulina silueta dio je našeg DNK. Eklektičan miks dobro odjevenih muškaraca bio mi je na umu dok sam razmišljala o novoj sezoni... Leo u lanu, Ray Liotta u 'Dobrim momcima' - prsluk i otkopčana košulja - i naravno, gospodin Beckham", napisala je Victoria. 

image
Kosa je opuštena i prirodna

U kolekciji su i seksi haljine, najčešće duge, a boje su prilično raznovrsne - od plavih tonova, kariranog uzorka, žutih i narančastih, metalik nijansi te zelenih, uz poneku crnu, bež i bijelu.