Stoti rođendan

Limitirana kolekcija Keune x Joseph Klibansky stigla u Hrvatsku

08. rujan 2022.

Fotografija: Petar Santini

Gloria Glam

Svi styling proizvodi ovog posebnog izdanja pakirani su kao mala umjetnička djela dizajnirana posebno za Keune. Na taj način korisnike se poziva na, ni manje ni više, nego kraljevski tretman.

Limitirana kolekcija Keune x Joseph Klibansky sadrži gel, lak, mousse i sjajni novi proizvod Royal Tribute Hair Serum - sve što vam je potrebno za kompletnu njegu te kvalitetno i postojano oblikovanje kose. Multifunkcionalni serum kruna je ove linije koja kosi pruža zaglađenost i sjaj, a naziv je dobio po tituli koju je kraljevska obitelj na stotu godišnjicu dodijelila brendu Keune za uspješno poduzetništvo. Meki miris inspiriran cvjetovima tulipana i obogaćen vitaminom E poseban su dodatak osjetilnoj simfoniji ovog proizvoda, a kao i svi ostali u liniji, i on dolazi u pakiranju ekscentričnog, živopisnog i romantičnog dizajna, s potpisom amsterdamskog suvremenog umjetnika, Jopsepha Klibanskyja.

image

Joseph Klibansky

image

Fotografija: Petar Santini

Odvažna, jedinstvena i šarena suradnja osmišljena je kako bi inspirirala frizerske umjetnike diljem svijeta da stvaraju bez ograničenja - svi styling proizvodi ove linije pakirani su kao mala umjetnička djela dizajnirana posebno za Keune. Kolekcija je limitirana, a odiše odvažnošću i ženstvenošću. Keune Haircosmetics najveći je nizozemski proizvođač profesionalnih proizvoda za kosu, a obiteljska tradicija duga sto godina razvila se u multinacionalnu kompaniju prisutnu u više od 80 zemalja diljem svijeta. Čitav posao i dalje vodi obitelj, nasljednici Jana Keunea, ljekarnika iz Amsterdama koji je davne 1922. započeo biznis. Keune nikad ne testira na životinjama, ima vegansku liniju proizvoda, brine o održivosti, o ljudima i o planetu. Svi Keune proizvodi razvijeni su i proizvedeni s pažnjom, ljubavlju i strašću u Keuneovom sjedištu u nizozemskom Soestu.

Svjetski je kozemtički div u Zagrebu održao predstavljanje kolekcije u restoranu Takenoko, a glamuroznom događanju prisustvovala su brojna poznata lica. Za impresivne dekoracije unutar prostora pobrinuo se poznati dizajner interijera i florist Saša Šekoranja.

image

Fotografija: Petar Santini

image

Atmosfera iz restorana Takenoko povodom predstavljanja linije
Fotografija: Petar Santini

image

Atmosfera iz restorana Takenoko povodom predstavljanja linijeFotografija: Petar Santini