Nova kolekcija

Little Wonder predstavlja kampanju za novu kolekciju MMXX

30. srpanj 2020.
Fotografije: Little Wonder / Alma Štrkljević
Srđan Sandić
Srđan Sandić

Brend je predstavljen u britanskom izdanju časopisa Vogue, australskom Women‘s Health, a prepoznatljiv je po statement ogrlicama, narukvicama i naušnicama od 24k pozlaćenog mesinga, srebra, dragog i plodragog kamenja i naoko nespojivih dodataka.

Dizajnerica nakita Selma Štrkljević Mravak predstavlja nam novu kolekciju naziva „MMXX“. Inspirirana je antičkim nakitom i njegovim formama te prirodom i nepravilnim formama sirovog dragog i poludragog kamenja koje je ˝zarobljeno˝ u mesingu i srebru. Sve to je dizajnerica ukrasila malim nosivim hamajlijama tkzv. ˝podizačima sreće˝.

Kolekcija obiluje bojama i predstavlja svojevrsni odmak od prošlogodišnje kolekcije koja je bila oda minimalizmu. U izradi je korišteno puno srebro 925 čistoće, 24 karatno pozlaćeni mesing, sirovi smaragd, ametist, florit, citrin, safir, turmalin te lapis lazuli, tirkiz i žuti jasper.

˝Željela sam da se ljudi vizualno nahrane pozitivom i ljepotom gledajući moje nove radove i da na trenutak zaborave na probleme koji su nas snašli. U teškim vremenima svima nam pomaže okretanje kulturi, vizualnim podražajima koji mogu zaokupiti našu dušu te nam dati neki novi impuls da skupimo snagu i krenemo dalje ˝, poručuje dizajnerica.

Ogrlice, naušnice i narukvice ˝Romana˝ interpretacija su rimskih karika i možete ih kupiti u sjajnoj ili matiranoj verziji. U ovoj kolekciji dizajnerica se posebno poigrala s ukrašavanjem uha koje ćete moći ukrasiti s cuffovima za uho za koje nije potreban piercing, mogu se nositi i kao prstenje. Pojedine naušnice moći će se kupiti komadno i kombinirati po želji. Skulpturalne naušnice Mimoza dostupne su u verziji sa žutim jaspisom, lapis lauzlijem i tirkizom, izuzetno su lagane i ugodne za nošenje. Posebnost ove kolekcije jest baš u tome da ćete se moći poigrati s nakitom i po svojoj želji ukrasiti svoje uši svjetlucavim kamenjem u različitim izvedbama.

Prstenje s dragim i poludragim kamenjem dolazi u dvije debljine srebra te ćete ih moći naručiti u personaliziranoj verziji s kamenom po želji, uz konzultacije s dizajnericom oko vrste kamena i njegovog značenja.

Kampanja je plod suradnje triju sestara. Uz dizajnericu Selmu, fotografije potpisuje Alma Štrkljević, a styling Emina Štrkljević. Pred objektivom se našla Marija Filipović iz agencije Relatum Model Management dok je za kosu zaslužna Anđela Sablić iz salona Frame, a za make up Mia Persico.

Kolekcija je dostupna u Designer Storeu Krug u Splitu i istoimenom web shopu te uskoro na prodajnim mjestima Take me Home u Zagrebu, Prostor u Rovinju i Croatia in a Box u Rijeci.