Beauty novitet

Majstorska formula savršeno naglašenih trepavica

22. listopad 2022.

Fotografije: Chanel press

Senzualnost, odmjerenost, prestiž i savršen dizajn karakteristike su nove maskare Chanel Noir Allure

Snažan, ikonski, elegantan u svojoj jednostavnosti. Uvijek s dozom mističnosti. Takav dizajn privlači na prvu, već samom vanjštinom koja komunicira o karakteru i tako se ističe između svih ostalih. Govorimo o maskari, tom savezniku u ljepoti kojim naglašavamo pogled i jačamo samopouzdanje u svakom trenutku kada nam je to potrebno, a pogled dobiva neku novu dimenziju. Oči ipak skrivaju sve naše emocije, a savršeno naglašene trepavice završni su korak suptilne elegancije, u svakoj prilici - naravno da iz tih razloga težimo pronaći onu savršenu maskaru.

U francuskoj prijestolnici elegancije i chica, osnovama make-up torbice posvećena je velika pažnja. Odmah uz crveni ruž, nalazi se maskara u noir crnoj boji, prodornoj, maksimalno intenzivnoj, i istovremeno nježnoj prema očima. Luksuzna kuća Chanel je u nastojanju da stvori novu iconic maskaru predstavila Chanel Noir Allure.

Filozofija dizajnerice Gabrielle Chanel utkana je u ovaj proizvod - istovremeno njeguje i ruši tradicionalne vrijednosti, spaja funkcionalnost, preciznost i bezvremenski dizajn. Izdužena silueta nove maskare dolazi kao sinonim za senzualnost i odmjerenost, zlatni dio njezine vanjštine simbolizira prestiž, baš poput klasične Chanel torbice u koju je možete staviti, a dodatak crvene boje koja se krije unutar tubice, odnosno četkica koja se utapa u crnoj boji naglašava novu nijansu crne koja nikada nije jednolična, niti obična.

Nekoliko poteza od korijena do ruba trepavica daju željenu dužinu, naglašenost, volumen i definiciju, bez nepoželjnih grudica ili razmazivanja. Ono što ipak čini Noir Allure posebnom je klik koji se čuje prilikom zatvaranja, a koji govori da su dugotrajnost i kvaliteta proizvoda zajamčeni. Naime, pakiranje proizvoda dizajnirano je kako zrak ne bi ostao zarobljen u tubici i tako utjecao na formulaciju. Inovativna formula proizvoda sadrži tri vrste prirodno dobivenog voska, nadopunjena je provitaminom B3 koji štiti i hidratizira svaku dlačicu, a dolazi u kombinaciji s četkicom dizajniranom tako da ne nanosite niti previše niti premalo proizvoda. Ukratko, maskara samopouzdanog dizajna, za samopouzdanu ženu koja ne čini kompromise po pitanju izbora svakodnevnih beauty saveznika. Pa, ako ste u potrazi za onom pravom, koja ima karakter, ovaj ćete novitet vrlo lako uočiti na polici drogerije.