Beauty novitet

Make-up proizvodi koje obožavaju vizažisti su nam napokon dostupni

22. prosinac 2021.

Fotografije: Instagram/Promo

Gloria Glam

Zašto težiti tome da se uklopite ako ste rođeni da se ističete - misao je ovog beauty brenda koji se ističe kvalitetnim kistovima.

Make-up brendovi obožavani u krugovima profesionalnih vizažista uvijek nas dodatno zainteresiraju, a još više im se radujemo ako imamo mogućnost isprobati i svakodnevno koristiti proizvode po njihovoj preporuci. Jedan od njih je brend Morphe, lansiran još 2008. godine otkako je skupio vojsku obožavatelja. Početak priče kreće s ponudom profesionalnih, no cjenovno pristupačnih kistova za šminkanje, da bi se do danas njihova ponuda proširila na palete sjenila za oči, ruževa i ostali must have beauty proizvoda. 

Brand potiče raznolikost, kreativnost i stvaralaštvo, a linija proizvoda nadahnuta je bojama strasti i stvorena da se ističe i "ne uklapa u masu i stereotipe". Proizvodi ovog brenda su nam bili nedostupni, no od sada ih možete pronaći u Douglas trgovinama i web shopu - u nastavku zato izdvajamo top 5 onih koje morate isprobati. Među njih se svakako ubrajaju kistovi kao glavni alat za postizanje savršenog make-up looka, paleta sjenila za oči, maskaru u koju se možemo pouzdati u svakom trenutku. 

image

Morphe Lip Gloss sjajilo za usne kremaste teksture (4.5 ml, 84,90 kn) /
Make It Big Volumizing Mascara za volumen (7.5 g, 105,00 kn)/
The Jaclyn Hill Eyeshadow Palette paleta sjenila s 35 nijansi (319 kn)

image

Eye Obsessed Eye Brush Set - Set kistova sadrži 12 kistova za lica (215,00 kn) e Morphe Lip Gloss - sjajilo za usne (4.5 ml, 84,90 kn) kremaste tekstur/
Filter Effect Soft Focus Foundation, tekući puder koji dubinski hrani kožu (28 ml, 175,00 kn)