Raskošni tonovi

Što nam Chanel preporučuje za ovu blagdansku sezonu

16. studeni 2020.
Fotografije: Promo
Lea Ladišić
Lea Ladišić

Postoje li boje koje više "govore" o svečanosti i profinjenosti od crvene, zlatne i crne? Kombinaciju ovih tonova predlaže za nadolazeće blagdane Chanel.

Pogled u arhivu uvijek je dobar način za dodatnu inspiraciju i motivaciju, osobito ako se radi o povijesti koja je bogata, poput one francuske kuće Chanel. Moderna interpretacija klasičnog vizualnog koda kuće koji je kao standard nametnula Coco Chanel preslikan je na novu make-up kolekciju luksuznog brenda. Njihova globalna vizažistica Lucia Pica predlaže lookove koji nisu nimalo suptilni, već su elegantni, klasični i savršeni za blagdansko raspoloženje.

Ove je godine vizažistica iskoristila kultni simbol Chanela, zlatne lance koje je Gabrielle Chanel dodala poznatim torbicama. "Kroz naglašavanje klasičnog simbola kuće i kroz istraživanje istog, postojećim idejama i vizualima udahnut je novi duh i nova energija", komentirala je Lucia Pica. 

image
Svečana igra zlatnih i crvenih tonova

Nova Holiday kolekcija make-upa ujedno je klasična, odvažna i sofisticirana, a naglasak stavlja na kontrast crne i zlatne boje na očima i rukama, zagasitu boju vina na usnama i igru sa zlatnim lancima omotanima oko kože te biserima, detaljima koji nadopunjuju jednostavnost male crne haljine. 

image
MMake-up kolekcija dolazi u trgovinu ovaj tjedan
image
Holiday kolekcija kuće Chanel