Party manikura

Manikura za vruće dane: predlažemo neonske boje

21. svibanj 2022.

Fotografija: Misshapennails 

Samo neka je fluorescentno, upečatljivo, dominantno i ‘over the top‘. Dok koža polako poprima preplanuli ten, na noktima nosimo snažne nijanse.

Ljetna garderoba koju smo napokon iskopali iz zakutka ormara lepršava je, šarena i puna uzoraka, a s time ćemo uskladiti i manikuru. Ove sezone dominiraju ružičasta, žuta i zelena, a svaka od tih boja, srećom, dolazi i u snažnim neonskim nijansama. Najhrabriji će kombinirati i do nekoliko njih, dok oni inače naklonjeniji minimalzmu mogu odabrati nude podlogu s fluorescentnim detaljima. Obli završeci u koloritu ili nekakav dominantan uzorak podići će look i istaknuti blještavi nakit na rukama, a monokromni neonski nokti uklopit će se u zabavnu, živahnu atmosferu grada.

image

Lak za nokte You're Hot; Nails Inc. (88 kn)/Lak za nokte Nail Lacquer; OPI (87 kn)/Lak za nokte Summer Edition; Essi (71 kn)/Neonski lak za nokte; Makeup Revolution (42,50 kn)

Krenula je sezona festivala i događanja, pripreme za ljeto već su u tijeku a i klubovi su ponovno otvoreni - u skladu s time, hrabri outfiti i još hrabrije manikure dolaze do izražaja i zašto ih ne bismo ponosno i odvažno nosili? Za inspiraciju donosimo nekoliko primjera odlično izvedene - dinamične a klasične- neonske manikure.