Nova kampanja

Marion Cotillard za Chanel N°5 pleše na Mjesecu

02. studeni 2020.
Fotografije: Promo
Ines Madunić
Ines Madunić

U režiji Johna Rencka snimljen je i objavljen novi video za kultni parfem Chanel N°5, u kojem glavnu ulogu ima Marion Cotillard.

Oskarovka i jedna od najboljih francuskih glumica prvi je put zaštitno lice Chanela, iako je brendu vjerna od samih početaka karijere. Chanelov direktor parfema i beautyja Thomas du Pré de Saint Maur izabrao ju je kao zaštitno lice najpoznatijeg Chanelovog parfema i jednog od najpoznatijih parfema uopće - N°5. 

Novi video snimljen je u Parizu, no tema je - Mjesec. Tako Marion pleše s profesionalnim plesačem Jérémiejem Bélingardom na pjesmu pjevačice Lorde. Od detalja je važno spomenuti i kako je zlatnu haljinu izabrala Virginie Viard, i to zato što podsjeća na siluetu Coco Chanel. 

image
Marion Cotillard prvi je put zaštitno lice Chanela
image
Plesač Jérémie Bélingard
image
Redatelj je John Renck

"Savršena inkarnacija francuske prirodne ljepote, Marion Cotillard ima sasvim svoj, poseban i neodoljiv je ne sais quoi. Unosi eleganciju u prikaz ikonskog N°5 parfema", stoji u najavi Chanela. 

Reklamna kampanja stvorena je za predblagdansko vrijeme, a iz Chanela poručuju kako nastavljaju tradiciju snažnih žena kao ambasadorica kultnog parfema.