GG X ARMANI BEAUTY

Pogledajte tko je sve bio na beauty masterclassu brenda Armani

29. ožujak 2023.
Tea Dujmić/Sponzorirani sadržaj

Sve tajne savršenog make-up looka gošćama je otkrila face designerica popularnog brenda.

Profinjenost je karakteristika koje prvenstveno proizlazi iz osjećaja ugode u vlastitoj koži, a jamči ostavljanje upečatljivog, snažnog dojma. Upravo tom filozofijom vode se autentične, snažne žene koje su bile gošće gg x Armani Beauty masterclassa održanog u hotelu Le Premier. 

image

Anđela Ramljak 

image

Gina Damjanović 

image

Ivana Petković Čevra 

Među sudionicama prijepodnevnog druženja na kojem je predstavljena linija Power of nudes brenda Armani bile su glumice Zala Djuric, Vanda Winter i Judita Franković Brdar, pjevačice Gina Damjanović i Sara Renar, modeli Pavla Predović i Suzana Horvat, influencerica Ivana Pirizović i dizajnerica Helena Livaković te mnoge druge poznate dame.

image

Ivana Pirizović 

image

Anđela Ramljak 

image

Ivana Vukušić 

image

Judita Franković Brdar 

image

Helena Livaković, Sara Renar i Suzana Horvat 

Armani beauty Face designerica Marijana Gluić podijelila je zanimljive tajne iz profesionalnog svijeta make-upa koje je savladala radeći za najveće TV kuće, magazine i televizijske showove u Hrvatskoj više od 30 godina. Kao glavna make-up artistica u Institutu Illamasqua Hrvatska kreirala je specijalne lookove glumaca hrvatskih i internacionalnih filmova kao što su "Igra prijestolja", "Troja", "Kraljevstvo nebesko", "Gladijator", "Diana", "Karaula" i mnogi drugi.

Ovoga puta u njezinu make-up stolcu našle su se glumica i pjevačica Vanda Winter i manekenka Suzana Horvat. Iako obje potpuno različitih fizičkih karakteristika - imaju zajedničko upravo ono esencijalno - prirodnu ljepotu, a upravo je to filozofija brenda Giorgio Armani koji nastavlja promicati filozofiju prirodnog stavljajući naglasak na lagane, svilenkaste teksture i ističući samopouzdanje koje dolazi iznutra. Armani beauty Face designerica upravo to je i postigla koristeći Luminous Silk puder koji je idealan odabir za nude make-up efekt, a dostupan je u 23 nijanse. Nježan, ali ujedno i odvažan look postigla je Lip Power ružem za usne čija ovogodišnja kolekcija broji 18 nijansi od kojih svaka pruža elegantnu nude boju usana.

image

Ivana Pirizović 

image

Ivana Petković Čevra 

Manekenka Suzana Horvat priznala je kako se privatno jako rijetko šminka, ali ju je oduševilo Armani Eye Tint tekuće sjenilo za oči koje će upotpuniti svaki look i istaknuti svaki oblik i boju očiju, dok je glumica Vanda Winter otkrila da su joj kod make-upa najvažnije praktičnost i postojanost, a te kriterije zadovoljavaju proizvodi iz nove linije brenda Armani. 

image

Vanda Winter 

image

Suzana Horvat 

Pogledajte tko je sve uživao na gg x Armani Beauty masterclassu

image

Judita Franković Brdar 

image

Sanja Agić

image

Ivana Petković Čevra 

image

Suzana Horvat 

image

Ivana Pirizović 

image

Ivana Vukušić 

image

Vanda Winter

image

Vedrana Čarapović Propadalo

image

Gina Damjanović

image

Zala Djurić

image

Helena Livaković 

image

Pavla Predović 

image

Anđela Ramljak 

image

Marija Kulušić

image

Marijana Gluić