Advanced Génifique serum

Mia Kovačić kao zaštitno lice seruma u maloj, crnoj bočici

26. srpanj 2022.

Fotografije: Promo

Sponzorirani članak

Snažna barijera kože prvi je korak prema blistavom i zdravom tenu, a u tom cilju beskompromisno biramo samo najbolje od kozmetičkih proizvoda.

Uravnotežen mikrobiom ključ je zdravog i lijepog izgleda kože. Godine, vanjski agresori, zagađenje, UV zrake, neuravnotežena prehrana i ostali čimbenici mogu ugroziti njegovu ravnotežu, samim tim i izgled kože. Ako naš mikrobiom postane neuravnotežen zbog vanjskih ili unutarnjih čimbenika, može izgubiti sposobnost svoje uloge na optimalnoj razini, a kao rezultat toga, naša koža postaje ranjiva. 

Preparati s probioticima i prebioticima pokazali su se kao najbolja opcija za očuvanje mikrobioma kože, neovisno o tome je li ona osjetljiva, masna ili normalna. Proizvode poput seruma najlakše je uključiti u svakodnevnu rutinu njege, oni koji ciljano osnažuju kožu najčešće postaju proizvod bez kojeg više ne možemo zamisliti početak dana, a na tržištu se izdvaja onaj koji je provjereno zaslužio povjerenje žena diljem svijeta.

Serum Lancôme Advanced Génifique lansiran je još 2009. godine i do danas glasi kao kultni beauty proizvod - o statusu globalnog fenomena svjedoči broj prodanih bočica od čak 35 milijuna diljem svijeta. Izdvaja se s 30 milijuna prebiotičkih i probiotičkih frakcija unutar jedne kapaljke koja sadrži hranjive sastojke potrebne koži i njezinom mikrobiomu, hijaluronskom kiselinom koja pomaže pri zaglađivanju kože i nadomještava manjak vlage u koži te vitaminom CG, derivatom vitamina C koji pomaže pri poboljšavanju tona kože. Ova mala crna bočica je tako postala Lancômeov serum broj 1 za žene svih dobi, tipova i tonova kože, pa i poznatu voditeljicu i novinarku Miu Kovačić koja je ove godine snimila prvu lokalnu kampanju upravo za ovaj serum.

Mia utjelovljuje prirodnu ljepotu i pozitivne vrline, svojom nenametljivom elegancijom, prirodnim šarmom i vedrim duhom, odražava vrijednosti Lancômea. Njezin talent i joie de vivre čine je savršenim izborom da se pridruži Lancômeovoj obitelji ambasadora brenda.

Advanced Génifique serum dokazano pomaže prilikom jačanja i obnove mikrobioma kože, oslabljenog nakon agresivnih vanjskih utjecaja, i to već od prve kapi, a Mia je demonstrirala kako u tri jednostavna koraka krenuti prema blistavoj i snažnoj koži lica u svakom trenutku dana. Serum možete pronaći u Douglas i Muller parfumerijama ili na lancôme.hr.

1. korak: Zaokrenite čep na bočici kako biste otvorili proizvod i pritisnite vrh čepa kako bi se kapaljka napunila dovoljnom količinom.

2. korak: Nanesite ga rukama po čelu, obrazima, bradi i vratu na čistu i suhu kožu od sredine lica prema van.

3. korak: Razmažite proizvod klizećim pokretima. Ostatak proizvoda utapkajte. Uvijek nanosite od sredine lica prema van.