Beauty inspiracija

Minimalistice će obožavati oatmeal manikuru

09. svibanj 2022.

Fotografija: IMAXtree
 

Nova neutralna nijansa pojavila se na našem beauty radaru! Za trend je zaslužan beauty mogul u nastajanju - Harry Styles.

Boja zobene kaše na noktima izgleda puno bolje nego što zvuči - uvjerio nas je u to Harry Styles. On je naime pokrenuo trend oatmeal manikure, neutralne boje na noktima koja spaja bež i mliječno-bijelu nijansu. Ovakva manikura je istoznačna no make-up make-upu - dakle prirodna je, suptilna i jednostavna, naglašava oblik i dužinu nokta. 

Harry je ovakvu manikuru nosio na naslovnici magazina Better Homes & Gardens. Oatmeal nijansa dostupna je u ponudi njegovog beauty brenda Pleasing, u sklopu seta "The Shroom Bloom".

Inače, trend neutralnih noktiju boje koji nose ime oatmeal pokrenula je još 2020. godine nail artistica iz Los Angelesa, Fariha Ali. Za minimalistice koje nisu blagoslovljene dugim i čvrstim noktima, a koje su željele imati nešto duže nokte, radila je gel manikuru s bezbojnim ekstenzijama koje imitiraju izgled nokta. Rezultat je duga manikura koja izgleda poput prirodnih noktiju, jednostavna poput french manikure, čak i više od toga. Za razliku od oatmeal nijanse kakvu nosi Harry, Fariha predlaže ipak nešto svjetliju nijansu. 

image

The Shroom Bloom Set brenda Pleasing sadrži četiri nijanse laka (75 eura)

Ovakva manikura s ekstenzijama odlična je ako želite stvoriti dojam prirodno dugih i čvrstih noktiju, no oatmeal nijansa sviđa nam se u svakoj varijanti - dok se nosi samostalno u minimalističkom izdanju, ili u kombinaciji s pastelnim bojama poput zelene, za suptilnu i nešto drugačiju proljetnu i ljetnu manikuru. Pronašli smo beauty inspiraciju: