Nail art

Minimalizam na noktima: nail artistica čije manikure želimo kopirati

09. lipanj 2020.
Fotorafije: Betina Goldstein
Lea Ladišić
Lea Ladišić

Svakodnevna inspiracija za suptilnu i elegantnu manikuru skriva se na profilu jedne od najpoznatijih nail artistica čiji Instagram profil prate i holivudske zvijezde.

Kao predah od dugih noktiju i upečatljive manikure u kombinacijama boja, ona koja će se uklopiti u lagani i prozračni ljetni look, kao i minimalni make-up na licu, je jednostavna i profinjena, s tek ponekim detaljima koji je čine posebnom. 

Nail artistica Betina Goldstein s adresom u Los Angelesu vraća u modu minimalizam i glam look na noktima, a tajna se skriva upravo u primamljivoj jednostavnosti. Njezin Instagram profil vrelo je inspiracije koji do sada broji nešto više od 230 tisuća pratitelja, između kojih su i zvijezde poput manekenke Rosie Huntington-Whiteley dok je s Bellom Hadid, Billie Eilish i Zoë Kravitz snimala brojne editorijale za naslovnice časopisa. 

Betina je s karijerom počela sasvim slučajno, 2014. godine je zatim pokrenula Instagram profil i počela privlačiti pažnju javnosti. U međuvremenu je od imena napravila prepoznatljivi brend i izbacila i liniju nakita za manikure Double Moss koji noktima daju poseban look. Po ovom detalju njezine manikure su prepoznatljive i daju moderni wist koji i dalje ne izgleda napadno ili 'jeftino'. 

Nokti u mliječno bijeloj boji s logom Chanela u pastelnim bojama, suptilni motivi cvijeća ili poigravanje sa zlatnom i crvenom bojom samo su neki od prijedloga koje želimo isprobati. Donosimo dozu inspiracije za novu manikuru.