Armani Code Parfum

Miris koji piše nova pravila

06. rujan 2022.

Fotografije: Promo

Dostojanstven, a nježan, jednostavan, a opčinjavajuć. Nova inačica popularnog Armani Code mirisa vodi vas u energičnu, dinamičnu i senzualnu pustolovinu.

Snažan ali nježan, Armani Code Parfum donosi redizajnirani prepoznatljivi miris originalnog mirisa Armani Code. Savršen odabir i za one koji vole ostati vjerni svome mirisu i za one koji vole eksperimentirati i uvoditi novitete u svoju riznicu mirisa, odraz je razvijene i moderne muževnosti koju skriva u svojoj novoj, inovativnoj i dojmljivoj bočici, kao i, naravno, novom mirisnom sastavu iza kojeg, kao i iza originala, stoji glavni parfumer Armanija Antoine Maisondieu. Novi parfem predstavljen je na regionalnom eventu u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu pred gotovo 250 uzvanika iz devet država regije te je time otvoreno novo mirsno poglavlje poznatog brenda. 

image

armani code

image

armani code

image

armani code

image

armani code

Prepoznatljiva senzualnost sazdana od drvenaste aromatične note još će jednom oduševiti osjetila svojih korisnika, a parfem posebno atraktivnim čini i mogućnost ponovnog punjenja. Elegantna crna silueta bočice s detaljima koji bude osjetila obogaćena je i srebrnim naglascima te dizajnirana da zarobljava svjetlost, što je čini ugodnom oku i nosi tajnu njenog dugovječnog dizajna. Magija Armani Code Parfuma počinje svijetlim, gornjim notama prožetim aromama drva bergamota, koje se dobivaju iz Kalabrije u Italiji. Te energične gornje note miris čine dinamičnim i pokretljivim, dok arome irisa iz Maroka, sjemenki tonka graha iz Brazila te srca cedrovine iz Virginije u SAD-u mirisu daju profinjenost i dostojanstvo.

U skladu s neprekidnim naporima usmjerenima prema održivosti, pri stvaranju Armani Code Parfum mirisa u središtu je bila budućnost planeta, kao i obnova pravila potrošnje luksuznih proizvoda. Bočica mirisa osmišljena je na ekološki osviješten način i može se ponovno puniti. Sa svrhom ostvarenja cilja svoje borbe protiv klimatskih promjena, brend Giorgio Armani daje prednost upotrebi sastojaka prirodnog podrijetla dobivenih na održiv način te radi na očuvanju kritično ugroženih šuma.

U samoj srži filozofije mirisa leži jednostavan naputak - rewrite the code, odnosno "ispiši nova pravila". Ta se pravila tiču muževnosti, koja hitno treba razbiti stereotipe. "Moje viđenje muževnosti nije ograničeno uzorcima i nametnutim vrijednostima", ističe Armani. "Čitav moj rad, od odjeće do mirisa, sve je samo ne stereotipan i izražava neprestano ispisivanje novih pravila. Ovaj novi miris dodatan je korak u tom smjeru. Muškarac današnjice može slobodno izražavati svoju eleganciju i na taj način pronaći ravnotežu i harmoniju između toga što nosi na sebi i u sebi, odnosno na taj se način može predstaviti svijetu i živjeti u njemu."