GG BIRA

Možda je vrijeme da kosu pošaljete na antistres terapiju

09. ožujak 2020.
Fotografije: Promo Kerastase
Ines Madunić
Ines Madunić

Kako smanjiti negativan utjecaj stresa na naše vlasi te istovremeno brinuti i za kožu vlasišta? Odgovor se skriva u novoj luksuznoj liniji koja će ispucalu kosu pretvoriti u njegovanu i zdravu.

Lijepa, njegovana i zdrava kosa temelj je samouvjerenosti. Na njezino zdravlje svakako utječe i naš svakodnevni stres, iako to možda nećemo odmah primijetiti. Suha kosa, nedostatak sjaja, prekomjerno opadanje vlasi – sve su to problemi s kojima se gotovo svaka žena suočila, a koje nisu rezultat nebrige, nego užurbanog načina života, stresa, ali i čestog korištenja raznih pomagala kao što su fen, pegla za kosu ili figaro. 

image
Kerastase Genesis linija obogaćuje vlasi i čini ih snažnijima

U pomoć pristiže nova linija Kérastase Genesis čijom upotrebom kosa postaje snažnija i sjajnija. Osim što njeguje vlasi, proizvodi iz luksuzne linije istovremeno njeguju i vlasište, odnosno kožu, i to zahvaljujući sastojcima koji su pomno odabrani kako bi kosu osnažili te je učinili mirisnom i podatnom. 

image
Cijela linija jamči intenzivnu hidrataciju

Kérastase Genesis asortiman sastoji se od dvije vrste njegujućih kupki za kosu pod nazivima Hydra - Fortifiant i Nutri – Fortifiant. Riječ je o ojačavajućim kupkama protiv opadanja i lomljivosti kose.

Drugi korak je njega, koja se sastoji također od dva proizvoda. Reconstituant maska za kosu pruža intenzivnu hidrataciju i hranjivost. Jedan od proizvoda je i ojačavajući fluid, čije su karakteristike također zaštita od opadanja i lomljivosti, ali i zaštita od topline. 

image
Genesis maska hrani kosu

Jedan od iznimno važnih sastojaka koji jamči njegu i zaštitu ekstrakt je đumbira, inače poznat po svojoj sposobnosti zaštite od dnevnih vanjskih oštećenja.

image
Luksuzna ambalaža skriva revolucionarne sastojke za sjajnu i snažnu kosu

Tu su i njegujuće stanice runolista kao i Aminexil 1.5%, koji potpomaže vlaknima da se drže čvršće u vlasištu i sprječava kolagen od ukrućivanja oko folikula vlasi.