gg inspo

Na noktima nosimo zaigranu ‘reverse‘ manikuru

06. kolovoz 2022.

Fotografija: Instagram

Donosimo vam pregšrt primjera savršeno izvedene manikure kojom ističemo korijen, a koja obuhvaća sve ono što najviše volimo nositi na noktima: jednostavnost i boje, spoj originalnog i klasičnog!

Umjesto vrhova koje smo navikli isticati, ovoga puta fokus je na korijenu nokta: bilo uzorkom, naljepnicom ili reverse french manikurom, pažnju ćemo posvetiti njemu. Poigrajte se bojama: neka to bude narančasta na plavoj ili bijela na nude podlozi - ovisno o tome želite li manikuru istaknuti ili uklopiti u isplanirani niz outfita. Ako se odlučite držati jedne boje na svim noktima, atmosfera je već podignuta i dojam postignut, ali ako ste spremni na korak dalje, prepustite se eksperimentiranju s bojama i omiljenoj šarenoj varijanti. Savršeni ljetni vibe osigurat će vam kombiniranje boja, a možete se odlučiti i na suptilne a efektne varijacije u nijansama. Korijen istaknite srebrnom linijom za icy varijantu, a poigrajte se i s uzorkom mramora.

Ovaj je trend idealan za sve prigode zbog svog minimalističkog dodira s hrabrim odmakom. Classy crna i kraljevska plava fenomenalni su izbori, podjednako elegantni i seksepilni, dok će vam narančasta, ljubičasta ili zelena osigurati dozu razigranosti. Poigrati se možete i stickerima - jagodice ili brodići neodoljiva su opcija za ljetovanje. Ovaj tip manikure savršeno će pristajati uz kraće nokte, a priču možete začiniti i nanosom uočljivih šljokica. Dovoljno nježan da bude vaš izbor za svečana događanja poput svadbi i domjenaka, a opet dovoljno rasplesan i neodoljiv da postane konstanta u svakodnevnim lookovima, može reflektirati vašu osobnost kakva god ona bila.