gg izbor

Najbolja njega za slabu kosu sklonu opadanju

18. studeni 2022.

Fotografije: Promo

Vichyjev protokol protiv gubitka kose preporučuju i stručnjaci. Njihov kultni proizvod ove sezone dolazi u osnaženom izdanju.

Uz brzi životni ritam ponekad ni ne primijetimo signale kojima nam tijelo poručuje da nešto nije u redu, sve dok ne postanu vidljivi. Jedan od tih signala je ispadanje kose, koje se može javiti i kod muškaraca i kod žena. Najčešći uzroci ispadanja kose su hormonalni disbalans i trudnoća, stres i umor, kao i slobodni radikali poput zagađenja, smoga i UVA zraka. Upravo zato, brend Vichy je usko surađivao s dermatolozima, i razvio jedinstvenu formulu na tržištu, Dercos Energy+ stimulirajući šampon.

Njegova hipoalergena formula pomaže u sprječavanju gubitka kose ojačavanjem vlakana dlake za 47 posto istovremeno pružajući osjećaj ugode koži glave. Prikladan je za svakodnevnu upotrebu, namijenjen i osjetljivom vlasištu, kosa je snažnija i izgleda gušće za 19 posto, uz volumen koji traje 24 sata. Ove jeseni dolazi u novoj, unaprijeđenoj verziji - sadrži molekulu Aminexil, pomaže u smanjenju ispadanja kose čineći je jačom i gušćom. Nova formula uključuje i niacinamid, AHA kiseline i vitamin E. Dercos Energy+ stimulirajući šampon pomaže i u revitalizaciji vlakana kose, vraćanju prirodne otpornosti kose i čišćenju zagađivača vlakana i čestica sebuma iz korijena, za osjećaj zdravije kože glave. 

image

Fotografija: Unsplash

Za učinkovite rezultate, stručnjaci preporučuju kombinaciju Dercos proizvoda. Za žene se uz Dercos Energy+ stimulirajući šampon, preporučuje korištenje Dercos Aminexil Clinical 5 ampula protiv ispadanja kose, a kod muškaraca, uz Dercos Energy+ stimulirajući šampon nekoliko puta tjedno, preporučuje se i nanošenje Dercos Aminexil Clinical 5 ampula protiv ispadanja kose namijenjenih muškarcima i to jednom dnevno, kroz period od tri mjeseca.  

image

Dercos Energy + stimulirajući šampon (123,24 kn)