Beauty novosti

Nanosite li kremu za tijelo na tradicionalan način?

09. studeni 2020.
Fotografije: Unsplash/Promo
Lea Ladišić
Lea Ladišić

Susretne li se svake godine s problemom suhe i nadražene kože tijela, razmislite o sastojicima i načinu njege koju joj pružate.

Kako temperature padaju i vrijeme postaje sve hladnije, ujedno je ono sve okrutnije prema našoj koži. Zaštitna barijera je narušena, a koža tijela sve je osjetljivija na vanjske utjecaje. Izmjena vanjskog hladnog zraka i topline u prostorima dodatno isušuju kožu kojoj u užurbanoj svakodnevici ponekad ne pružimo njegu kakvu zaslužuje.

Dok zimi najviše pažnje pridodajemo rukama, osobito sada kada su često izložene dezinficijensima, hidratacija tijela kao korak u beauty rutini ponekad izostane ili je nepotpuna, s obzirom na to da je kremu teže nanijeti na područja kao što su leđa, trup ili noge. Ova "nedostupna mjesta" lakše je njegovati proizvodima u spreju kako bi svaki dio dobio isti tretman. 

Time su se vodili i stručnjaci iz Eucerina koji su ponudili obnavljajuću njegu u spreju dizajniranu za tretiranje većih tjelesnih područja. Eucerin Aquaphor je beauty inovacija koja u sebi sadrži dobro poznate njegujuće sastojke, glicerin i pantenol, koji održavaju razinu vlage, potiču regeneraciju i obnavljaju suhu, nadraženu kožu stvaranjem zaštitne barijere. Ujedno pruža i ugodan učinak hlađenja, a kako je njega u spreju rađena za izrazito suhu kožu, ne sadrži konzervanse i mirise. Jednostavno ga nanosimo na osušenu kožu nakon tuširanja ili nakon opuštajuće kupke. Kako bi djelovanje losiona za hidrataciju bilo što bolje, priuštite koži i nježni piling jednom tjedno, kako bi se očistila od nečistoća i mrtvih stanica kože. 

image
Eucerin Aquaphor obnavljajuća njega u spreju za izrazito suhu, nadraženu kožu