Kérastase Symbiose

Ne propustite Hair Care brunch i upoznajte se s inovativnom linijom koja rješava problem prhuti

01. ožujak 2023.

Fotografija: launchmetrics.com/spotlight

Sponzorirani članak

Uz ugodno druženje u 4LOOK konceptu, savjete eksperta i novitete iz svijeta hair industrije, na web shopu nas očekuje i akcija koju ne propuštamo.

Poznato je da je uglađena kosa zdravog izgleda manifestacija moći i kao takva odašilje u svijet poruku snage i ambicije. Prhut s druge strane utječe na samopouzdanje, a s tim problemom bori se dvije milijarde žena diljem svijeta. Samo 17 posto njih koristi proizvode koji ciljano djeluju na prhut i do sada smo bili prisiljeni birati između tretiranja prhuti drogerijskim preparatima ili onima za luksuznu njegu kose.

Kérastase je zato ujedinio snage napredne znanosti s istinski luksuznim, uljepšavajućim iskustvom njege kose u novoj personaliziranoj liniji Symbiose koja je sigurna i učinkovita protiv prhuti. Linija Symbiose redefinira igru protiv prhuti, zadirući dublje, na staničnu razinu, a s novom linijom možete se upoznati na eventu koji se održava u salonu 4Look u Rijeci, od 12 do 14 sati. Svi posjetitelji imat će priliku saznati više o novoj liniji, posavjetovati se s Kérastase eksperticom Anom Androšević i dermatologom o stanju kose i vlasišta te dobiti stručne savjete i preporuke - sve to uz čašu vina i slasne zalogaje. 

image

Svi se mogu pridružiti druženju i edukaciji

4LOOK koncept djeluje na hrvatskom tržištu više od jednog desetljeća, a osim frizerskog salona, objedinjuje i 4LOOK STORE – fizičku i online trgovinu profesionalnih frizerskih proizvoda i alata renomiranih svjetskih proizvođača, uključujući i mnogima omiljeni Kérastase. 4LOOK STORE redovito donosi brojne promotivne ponude i akcije svojim kupcima, a posebno primamljivu promociju osmislili su povodom lansiranja nove Symbiose linije. Uz kupnju bilo koja dva proizvoda iz Symbiose linije tijekom cijelog ožujka na poklon dobivate luksuznu Acca Kappa Protection četku za raščešljavanje osjetljive kose i masažu vlasišta.

image

Luksuzna Protection četku za vlasište i kosu poklon je uz kupnju nove linije 

Nova Symbiose linija postat će glavni proizvod za njegu kose koja je sklona prhuti, a snaga se krije u tri kombinirana sastojka: salicilna kiselina pomaže ukloniti vidljivu prhut, pirokton olamin regulira disbalans mikrobioma, a bifidus podržava zdrav ekosistem vlasišta. Rezultat je uravnoteženo vlasište zaštićeno od prhuti, a proces se događa uz pružanje učinkovitosti i njege, uz zavodljivi i svjež miris koji se temelji na svježini mandarine i crvene naranče. Cvjetajući jasmin i suptilno eterično ulje začinskog papra pojačavaju osjećaj luksuza za profinjeni dodir koji čini miris privlačnim svima.

image

Nova Symbiose linija djeluje na problem s prhuti 

Rezervirajte utorak, 7. ožujka za Hair Care brunch i pobliže se upoznajte s benefitima inovativne Kérastaseove linije za njegu kose, a akcijsku ponudu za kupovinu novih proizvoda ne propustite na 4LOOK STORE web shopu.

*Sponzorirani sadržaj nastao je u suradnji: Gloria Glam x Kérastase